Jose Mourinho, Okun Buruk'un burnunu sıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zelsy1903
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 464
Adamakıllı keyifli keyifli maç izliyorduk, son 20 dk. zehir ettiler yine. Yakışmayan hareketler, adamakıllı gündem bu haldeyken toplarını oynayıp dağılamadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamakıllı keyifli keyifli maç izliyorduk, son 20 dk. zehir ettiler yine. Yakışmayan hareketler, adamakıllı gündem bu haldeyken toplarını oynayıp dağılamadılar.
Bence gayet keyifliydi ben olaylı maç seviyorum. Derbinin asıl amacı bunlar değil mi zaten? Sen hiç en büyük düşmanına saygı duyar mısın? Ama herkesin kendi fikri.

Ne bu hocam, ülkeler arası savaş mı? Yarın bir gün milli takımda aynı otel odasını paylaşan insanlar bunlar. Sporu kavga dövüşe karıştırmamak gerek.

Ben önümüzdeki bir haftanın Reels keşfetinde Mourinho'nun hareketini görmek yerine çalım/adam geçme videoları seyretmek istiyorum.
Bence gayet keyifliydi ben olaylı maç seviyorum. Derbinin asıl amacı bunlar değil mi zaten? Sen hiç en büyük düşmanına saygı duyar mısın? Ama herkesin kendi fikri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…