Ali Osman 06 Çalışkan Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 64 Yer Trakya 21 Aralık 2025 #11 Torukojin Kaneki dedi: Noldu hocam ona? Genişletmek için tıkla... Bir rahatsızlığı vardı. Hatırlayamadım ama ölümcülmüş.
Torukojin Kaneki dedi: Noldu hocam ona? Genişletmek için tıkla... Bir rahatsızlığı vardı. Hatırlayamadım ama ölümcülmüş.
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 508 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 21 Aralık 2025 #12 ETS 2 oynarken arkada dinlerim ara sıra. Çok egolu birisi ve son olaylarda biraz sallıyor gibi geliyor.
ETS 2 oynarken arkada dinlerim ara sıra. Çok egolu birisi ve son olaylarda biraz sallıyor gibi geliyor.
1 1076 Başarılı Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 98 Çözümler 1 Beğeniler 22 21 Aralık 2025 #13 Juadis ve bunun gibi olan Sadece Enes vs. elemanlar ne zaman görsem itham ettikleri suçtan hüküm giymemiş insanlara yargısız infaz yapıp kendi kitleleri için açık hedef haline getiriyorlar. Televizyonda müge anlı sanal platformda da bunlar işte...
Juadis ve bunun gibi olan Sadece Enes vs. elemanlar ne zaman görsem itham ettikleri suçtan hüküm giymemiş insanlara yargısız infaz yapıp kendi kitleleri için açık hedef haline getiriyorlar. Televizyonda müge anlı sanal platformda da bunlar işte...
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.108 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.425 Yer Tensura 21 Aralık 2025 #14 Torukojin Kaneki dedi: Noldu hocam ona? Genişletmek için tıkla... 10 yıldır madde kullanıyormuş. Bu yüzden kalbi aşırı kötü duruma gelmiş, en son kalbi %20 oranında çalışıyordu.
Torukojin Kaneki dedi: Noldu hocam ona? Genişletmek için tıkla... 10 yıldır madde kullanıyormuş. Bu yüzden kalbi aşırı kötü duruma gelmiş, en son kalbi %20 oranında çalışıyordu.
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 21 Aralık 2025 #15 Suyu bitmiş çiçek gibi sesi var Juadis'i geçtim eleştiri türeme kanalları da aynı garip sesleri var 2. dakikada kapatıyorum videoyu.
Suyu bitmiş çiçek gibi sesi var Juadis'i geçtim eleştiri türeme kanalları da aynı garip sesleri var 2. dakikada kapatıyorum videoyu.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 21 Aralık 2025 #16 Bu işin atası Neo, iyileşti ve piyasaya tekrar dönecek. Juadis bana çok "en iyisi biziz" havası veriyor, herkes kötü, suçlu, o iyiymiş misali.
Bu işin atası Neo, iyileşti ve piyasaya tekrar dönecek. Juadis bana çok "en iyisi biziz" havası veriyor, herkes kötü, suçlu, o iyiymiş misali.