Elektronik Jumbum.com'da Arctic markalı ürünlerde indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmet35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 931
  • Etiketler Etiketler
    iyi jumbum
Geç teslimat ürünü müydü hocam? Kaç günde geldi?

Hayır geç teslimat değildi. Normal kargo süresü 2-3 günde geldi. Yıllardır var ama ben bir sorun yaşamamıştım. darkFlash dlx21 kasa almıştım. @Jumbum bu arada Artics 3 360 mm darkFlash dlx21 üst kısmına sığar mı? Alırken 360mm sığıyor diye almıştım. Şimdi soğutucusunu alayım diyorum.

Aralarında 1.000 TL fark var. Sizin için az ise arkadaşa güzellik yapın 1000 lira düşün

Kimlere ne güzellikler yapıldı buraya mı yapılmaz!

Af III 360 Black yakında stoklara gelir (kasa ile kabaca aynı zamanda) o zaman 1.000 TL indiriminiz bizde

Kimlere ne güzellikler yapıldı buraya mı yapılmaz!

Af III 360 Black yakında stoklara gelir (kasa ile kabaca aynı zamanda) o zaman 1.000 TL indiriminiz bizde

Hocam bi güzellik de ben isteyeyim bari. Diypc ürünlerini getirebilirseniz çok iyi olur. Türkiye'de tedarik eden distribütör birisi yok. Yurtdışında hangi fiyat/performans ürününe baksam kasalarda Diypc kullanılıyor. Aksesuar olarak başka şeyler de üretiyorlar. Fena bir firma sayılmaz gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…