O dönemde EKSA ile yoğun çalışır stoktan satış yapardık, geç teslimat ibareli satışlarımız henüz 1 yıldır uygulanmaktadır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
420mm sivi sogutma zaten "Dur indirime girmis alayim bari." gibi siradan bir urun degil. Spesifik kullanicilarin spesifik sistemlerine yonelik spesifik bir donanim. Dolayisiyla direkt olarak ihtiyaci olan birisinin tercih edecegi bir urun oldugu icin kasayi da ona uygun bulur zaten.Fiyat iyi de 420 mm soğutucuyu nereye takacağız acaba.
serhatmorgan
Uzman
Cevap için teşekkürler. Montech King 95 Pro alacağım ama Türkiye'de elinizde sadece kırmızı var mış. Kasanın tüm havasını öldürdü benim için kırmızı renk. Siyah ve kırmızı farkı çok fazla kasada sanki apayarı ürünler. Siyah olanı sipariş etmeyi düşünüyorum. Sitede yazan teslim tarihi tam gün mü yaklaşık gün müdür? Ve o süreyi geçerse para iade hakkımız vardır sanırım.O dönemde EKSA ile yoğun çalışır stoktan satış yapardık, geç teslimat ibareli satışlarımız henüz 1 yıldır uygulanmaktadır.
dedikleri tarihi geçiyor teslimatları. bende 1 ay dediler 1.5 ay oldu.Cevap için teşekkürler. Montech King 95 Pro alacağım ama Türkiye'de elinizde sadece kırmızı var mış. Kasanın tüm havasını öldürdü benim için kırmızı renk. Siyah ve kırmızı farkı çok fazla kasada sanki apayarı ürünler. Siyah olanı sipariş etmeyi düşünüyorum. Sitede yazan teslim tarihi tam gün mü yaklaşık gün müdür? Ve o süreyi geçerse para iade hakkımız vardır sanırım.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
1.5 ayda geldiyse iyi. Hala gelmediyse sıkıntı var.dedikleri tarihi geçiyor teslimatları. bende 1 ay dediler 1.5 ay oldu.
serhatmorgan
Uzman
Geldi mi ürün hala bekliyor musun?dedikleri tarihi geçiyor teslimatları. bende 1 ay dediler 1.5 ay oldu.
Bunu biz satıcıya değil Montech üreticisine sormanız gerekiyor. Bunun arasında sadece renk farklı var neden fiyat farkı var diye. Aralarındaki fiyat farkı da çok fazla değil sanki.Cevap için teşekkürler. Montech King 95 Pro alacağım ama Türkiye'de elinizde sadece kırmızı var mış. Kasanın tüm havasını öldürdü benim için kırmızı renk. Siyah ve kırmızı farkı çok fazla kasada sanki apayarı ürünler. Siyah olanı sipariş etmeyi düşünüyorum. Sitede yazan teslim tarihi tam gün mü yaklaşık gün müdür? Ve o süreyi geçerse para iade hakkımız vardır sanırım.
Teslimat sürelerine olabildiğince bağlı kalıyor bu yönde organizasyonlarımızı yapıyoruz elbet bazen kontrolümüz dışında gecikmeler olabiliyor ancak bu sayı, daha erken teslim ettiklerimize göre çok az siparişe denk gelmektedir.
Son düzenleyen: Moderatör:
serhatmorgan
Uzman
Teşekkür ederim. Bu arada yanlış anlamışsınız çok fark var derken fiyata demedim ben, renkler arasında çok fark var dedim. Kırmızı olan çok kötü dururken siyah olan muhteşem duruyor manasında.Bunu biz satıcıya değil Montech üreticisine sormanız gerekiyor. Bunun arasında sadece renk farklı var neden fiyat farkı var diye. Aralarındaki fiyat farkı da çok fazla değil sanki.
Teslimat sürelerine olabildiğince bağlı kalıyor bu yönde organizasyonlarımızı yapıyoruz elbet bazen kontrolümüz dışında gecikmeler olabiliyor ancak bu sayı, daha erken teslim ettiklerimize göre çok az siparişe denk gelmektedir.
Renk aslında efsane , mavi için aynı yorumu yapmak istemeyiz ama kırmızı baya baya parlak şık bir seçenekTeşekkür ederim. Bu arada yanlış anlamışsınız çok fark var derken fiyata demedim ben, renkler arasında çok fark var dedim. Kırmızı olan çok kötü dururken siyah olan muhteşem duruyor manasında.
owyeah
Uzman
Aralarında 1000 tl fark var. Sizin için az ise arkadaşa güzellik yapın 1000 lira düşünBunu biz satıcıya değil Montech üreticisine sormanız gerekiyor. Bunun arasında sadece renk farklı var neden fiyat farkı var diye. Aralarındaki fiyat farkı da çok fazla değil sanki.