Krmm

Üstün

Şundan 3 tane sipariş vereceğim. Trendyol ve Hepsiburada üzerinden de alabilirim bu fanları fakat orada da satıcı olarak jumbum yazıyor. Yani her halükarda JUMBUM'dan almış olacağım. Kendi sitesinde daha ucuz. Sizce güvenilir mi bu mağaza?

Trendyol vb. yerlerde mağazası varsa yüksek ihtimal güvenilirdir, fakat kendi sitesinden almanız durumunda sorun yaşarsanız muhatap bulamama şansınız var.

Konuyla alakasız kusuruma bakmayın ama bu tür fan gibi ürünleri mahalle bilgisayarcısından çıkma falan alsanız çok çok daha ucuza almış olursunuz ve paranız cebinizde kalır. Fan çalışıyorsa marka da fark etmez bence, güzelce yağlarsın takarsın sistemine. Benimki sadece bir öneri. Basit bir fan sonuçta.

Nasıl yani hocam , trendyol üzerinden alırsam daha mı garanti olur diyorsunuz ?
Garanti aynı oluyor arada bir komisyoncu oluyor aldığı komisyon karşılığında bazen müşteri haklıdır diyebiliyor. Ancak biz firma olarak haklıya haklı, haksıza haksız diyoruz her platformda. Pazaryerlerinin iade politikası ile tüketici kanunu iade politikası aynıdır. pazaryerleri kanun koyucunun dışına çıkamazlar ;)
Trendyol üzerinden aldığınız zaman sorun yaşarsanız Trendyol ilgilenir. Kendi sitesinden alırsanız onlar ilgilenir ve bu tarz sitelerde muhatap bulmak bazen zor olabiliyor. Fiyat farkı fazla değilse Trendyol veya Hepsiburada'dan almanızı öneririm.

Trendyol ilgilenir bize döner, rapor bilgi belge foto iletiriz ve duruma göre tüketici lehine veya alehine sonuç çıkar.
Konuyla alakasız kusuruma bakmayın ama bu tür fan gibi ürünleri mahalle bilgisayarcısından çıkma falan alsanız çok çok daha ucuza almış olursunuz ve paranız cebinizde kalır. Fan çalışıyorsa marka da fark etmez bence, güzelce yağlarsın takarsın sistemine. Benimki sadece bir öneri. Basit bir fan sonuçta.
Gerçekten çok alakasız olmuş, ilgili fanı bir mahalle bilgisayarcısında bulmak imkansıza yakın (bizim mahalleye gelirseniz bulunur :)) "Fan çalışıyorsa farketmez" çok tahilsiz bir açıklama olmuş; Arctic, Be Quiet, Lian Li, Noctua ne iş yapıyorlar ?

Şundan 3 tane sipariş vereceğim. Trendyol ve Hepsiburada üzerinden de alabilirim bu fanları fakat orada da satıcı olarak jumbum yazıyor. Yani her halükarda JUMBUM'dan almış olacağım. Kendi sitesinde daha ucuz. Sizce güvenilir mi bu mağaza?
Özetle, p14 Max almak istiyorsanız tek satıcı biziz an itibariyle TR 'de. hangi platformdan aldığınız bizim için mühim değil sadece komisyoncu değişiyor. Komisyon ödemek istemezseniz Linkteki ürünü satın alabilirsiniz. Üzerine bir jest yapalım. tiger1 indirim kodu ile ücretsiz kargo imkanı sunalım ;)

Garanti aynı oluyor arada bir komisyoncu oluyor aldığı komisyon karşılığında bazen müşteri haklıdır diyebiliyor. Ancak biz firma olarak haklıya haklı, haksıza haksız diyoruz her platformda. Pazaryerlerinin iade politikası ile tüketici kanunu iade politikası aynıdır. Pazaryerleri kanun koyucunun dışına çıkamazlar ;)

Trendyol ilgilenir bize döner, rapor bilgi belge fotoğraf iletiriz ve duruma göre tüketici lehine veya alehine sonuç çıkar.

Gerçekten çok alakasız olmuş, ilgili fanı bir mahalle bilgisayarcısında bulmak imkansıza yakın (bizim mahalleye gelirseniz bulunur :)) "Fan çalışıyorsa fark etmez" çok tahilsiz bir açıklama olmuş; Arctic, Be Quiet, Lian Li, Noctua ne iş yapıyorlar?

Özetle, P14 Max almak istiyorsanız tek satıcı biziz an itibarıyla TR'de. Hangi platformdan aldığınız bizim için mühim değil sadece komisyoncu değişiyor. Komisyon ödemek istemezseniz Linkteki ürünü satın alabilirsiniz. Üzerine bir jest yapalım. tiger1 indirim kodu ile ücretsiz kargo imkanı sunalım ;)

Şikayet vara girdiğimde ilk çıkan şikayetten dolayı şüpheye düşürdünüz beni. Kutusu hasarlı ve ikinci el ürün gönderdiğiniz yazıyor. Konu hakkında açıklamanız var mı?

Garanti aynı oluyor arada bir komisyoncu oluyor aldığı komisyon karşılığında bazen müşteri haklıdır diyebiliyor. Ancak biz firma olarak haklıya haklı, haksıza haksız diyoruz her platformda. Pazaryerlerinin iade politikası ile tüketici kanunu iade politikası aynıdır. Pazaryerleri kanun koyucunun dışına çıkamazlar ;)

Trendyol ilgilenir bize döner, rapor bilgi belge fotoğraf iletiriz ve duruma göre tüketici lehine veya alehine sonuç çıkar.

Gerçekten çok alakasız olmuş, ilgili fanı bir mahalle bilgisayarcısında bulmak imkansıza yakın (bizim mahalleye gelirseniz bulunur :)) "fan çalışıyorsa fark etmez" çok tahilsiz bir açıklama olmuş; Arctic, Be Quiet, Lian Li, Noctua ne iş yapıyorlar?

Özetle, P14 Max almak istiyorsanız tek satıcı biziz an itibarıyla TR'de. Hangi platformdan aldığınız bizim için mühim değil sadece komisyoncu değişiyor. Komisyon ödemek istemezseniz linkteki ürünü satın alabilirsiniz. Üzerine bir jest yapalım. tiger1 indirim kodu ile ücretsiz kargo imkanı sunalım ;)

Yaptığınız sadece satış için bir politika farkındayım. Bu tür işlerdende anlamadığınız belli. Firma sizleri bu tür forumlarda yorum yapmanız için tuttuğunuda belli sonuçta her forumu firmanın sahibi tek tek gezip kontrol edemez. Ben "marka takıntınız olmaz ise" diye belirttim farkında iseniz ve fan diye belirttiğimiz 12 volt motor ile çalışan basit bir pervaneli hava iletme aracıdır. Bilgisayarın diğer parçalarına nazaran en önemsiz parçadır. Sizin mahalleyi bilmem ama bizim çarşıya inerseniz bilgisayarcılarda 12-14 cm dolu fan olur arasından beğendiğinizi seçersiniz ve fanın içine biraz makine yağı döktüğünüzde fan işlemini gayet sessiz bir şekilde yerine getirir. Size de tavsiye ederim. Sırf şirket çalışanısınız diye oradan almanıza gerek yok. Çıkın biraz çarşı pazar gezin bence ve o belirttiğiniz markalar yıllarca fan üretti merak etmeyin o markaların eski fanlarıda gayet iyi iş yapıyor. :D

Ben çarşıdan ucuza ikinci el alın demiştim ama siz sıfır ürün parasına ikinci el gönderiyormuşsunuz. Evet sizin mahallede iyi bulunuyormuş. :D @Jumbum

Bilgisayarın diğer parçalarına nazaran en önemsiz parçadır.
Bunu gören tüm fan üreticileri ağlıyor olabilir. :)

Şikayet vara girdiğimde ilk çıkan şikayetten dolayı şüpheye düşürdünüz beni. Kutusu hasarlı ve ikinci el ürün gönderdiğiniz yazıyor. Konu hakkında açıklamanız var mı?

Kutusu hasarlı ancak 2. el değil. Ürün 3 yıl öncenin modeli rafta sağdan sola gezen ürün. Doğası gereği normal ;)
Açıklama sonu.

Şundan 3 tane sipariş vereceğim. Trendyol ve Hepsiburada üzerinden de alabilirim bu fanları fakat orada da satıcı olarak jumbum yazıyor. Yani her halükarda Jumbum'dan almış olacağım. Kendi sitesinde daha ucuz. Sizce güvenilir mi bu mağaza?

Hiç kendileri ile alışveriş yapmadım, fakat yeşil forum da cayma hakkı ile ilgili tüketicilerin sorun yaşadığını görmüştüm. Güvenilirdir ürünü gönderirler buraya kadar sıkıntı yok. Ama ben olsam almazdım.