Koskoca GGTR açık kutu RAM yolluyor, ona ne yapacağız :rofl: @Eagles
Amazon da iade/açılmış SSD'yi sıfır diye satıyor. 22 TB NAS-Enterprise hard diski sadece karton zarf ile gönderiyor, gelince DOA. Problem aramak isterseniz her yerde bulursunuz.

Sadece bu tür yan ithalat yapan sitelerde çok sorun yaşayanlar oldu. Ben şahsen güvenmezdim. 8 bin TL kurtarayım derken 10 bin TL'den olmak var. ;)

Amazon da iade/açılmış SSD'yi sıfır diye satıyor. 22 TB NAS-Enterprise hard diski sadece karton zarf ile gönderiyor, gelince DOA. Problem aramak isterseniz her yerde bulursunuz.

Sadece bu tür yan ithalat yapan sitelerde çok sorun yaşayanlar oldu. Ben şahsen güvenmezdim. 8 bin TL kurtarayım derken 10 bin TL'den olmak var. ;)
Amazon genel politika gereği Refurbished ya da Open Box olarak güncelledi o tarz ürünleri, tabi arada kaynayanlar olacaktır. Yurtdışında çok daha düzgün işliyor bu süreç, bizim ülkede biraz problem, Amazon koşulsuz iade yüzünden.

Amazon genel politika gereği Refurbished ya da Open Box olarak güncelledi o tarz ürünleri, tabi arada kaynayanlar olacaktır.
Böyle cevap geleceğini biliyordum. Maalesef bundan bahsetmiyorum ben. Halen sıfır olan, yani İkinci El yazmayan ürünleri alsanız bile ikinci el, iade, açılmış ürün gelebiliyor. Özellikle SSD kategorisinde. Yani "İkinci El" kısmının gelmesi çok bir şey değiştirmedi.
Yurtdışında çok daha düzgün işliyor bu süreç, bizim ülkede biraz problem, Amazon koşulsuz iade yüzünden.
Hiç de öyle düzgün işlemiyor orada hocam. RTX 4090 alıp içinden tuğla çıkan yüzlerce insan var. Reddit'e falan bakın görürsünüz. Asıl bizim ülkede daha iyi işliyor. Yakın zamanda bu kültür bize de ithal olur maalesef. Çakal bizde çok. Forumda konu açmaya başlar masum arkadaşlar, "RTX 5090 aldım ama içinden tuğla çıktı" diye.

Örnek: Sahte Kingston KC3000 2TB gönderilmesi ve yaşadığım süreç

Amazon ne kadar iyi olsa da bunlar bir gerçek.

Merhabalar, JUMBUM TR sitesinde şu anda Lian Li HydroShift LCD 360 beyaz, 10.500,00 TL satılıyor. Resmi satıcılarda şu an da 18K fiyattan satılıyor. Bu site güvenilir midir? Daha önce bu siteden ürün alan oldu mu?

Ürün Linki:
Bu eski versiyon buna yakın fiyatla 13500 den düşen linkte ki yeni versiyonu öneririm hem yeni hem TL fanlar var hemde memnun kalmazsanız Amazon iade güvencesi olur satıcı da iyi, jumbum un iade de sıkıntılar çıkardığını bahaneler ürettiğini duydum hep. hydroshift 1 in yenisine göre daha sesli fanları vs geliştirme yapılmış.

Link

Ben daha önce alışveriş yaptım. Ek nucleus sıvı soğutma aldım. Kurulum yaparken bazı aksaklıkları oldu çok da performanslı çalışmıyordu. Tertemiz kutusu sağlam geldi. Ancak garanti kısmı yok gibi düşünün. Radyatör de petek kısmında ufak bir hasar oldu. Sonrasında ilgilenmiyorlar.