R Ranton Kouga Ziyaretçi 16 Mayıs 2025 #1 Hiç alışamadım. Videoları çok saçma hoşuma gitmiyor. Popüler olan videoları kırparak kendi kanallarına yükleyip atıyorlar. Emek harcamıyorlar. Konu lütfen silinmesin.
Hiç alışamadım. Videoları çok saçma hoşuma gitmiyor. Popüler olan videoları kırparak kendi kanallarına yükleyip atıyorlar. Emek harcamıyorlar. Konu lütfen silinmesin.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 16 Mayıs 2025 #2 Katılıyorum. Birde ATATÜRK ile k-pop gruplarını karşılaştırmaları ayrı bir saçma oluyor.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 16 Mayıs 2025 #3 Wartz dedi: Katılıyorum. Bir de Atatürk ile K-Pop gruplarını karşılaştırmaları ayrı bir saçma oluyor. Genişletmek için tıkla... Allah mı? Yoksa bts mi?
Wartz dedi: Katılıyorum. Bir de Atatürk ile K-Pop gruplarını karşılaştırmaları ayrı bir saçma oluyor. Genişletmek için tıkla... Allah mı? Yoksa bts mi?
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 16 Mayıs 2025 #4 Silinen üye dedi: Allah mı? Yoksa bts mi? Genişletmek için tıkla... Çok utanç verici. Bir tanesi ilah bir tanesi grup.
Silinen üye dedi: Allah mı? Yoksa bts mi? Genişletmek için tıkla... Çok utanç verici. Bir tanesi ilah bir tanesi grup.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 16 Mayıs 2025 #5 Wartz dedi: Çok utanç verici. Bir tanesi ilah bir tanesi grup. Eki Görüntüle 148567 Genişletmek için tıkla... Ben sevmiyorum asyalılara asla bir garezim yok. Kendi ana babalarını bu kadar sevmezler. Seni bilmeyen bir grubun kölesi olmak. Paylaşmak.
Wartz dedi: Çok utanç verici. Bir tanesi ilah bir tanesi grup. Eki Görüntüle 148567 Genişletmek için tıkla... Ben sevmiyorum asyalılara asla bir garezim yok. Kendi ana babalarını bu kadar sevmezler. Seni bilmeyen bir grubun kölesi olmak. Paylaşmak.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 16 Mayıs 2025 #6 Silinen üye dedi: Ben sevmiyorum asyalılara asla bir garezim yok. Kendi ana babalarını bu kadar sevmezler. Seni bilmeyen bir grubun kölesi olmak. Paylaşmak. Genişletmek için tıkla... Kuzey Kore varken Güney Korelilere köle olmak nedir ya.
Silinen üye dedi: Ben sevmiyorum asyalılara asla bir garezim yok. Kendi ana babalarını bu kadar sevmezler. Seni bilmeyen bir grubun kölesi olmak. Paylaşmak. Genişletmek için tıkla... Kuzey Kore varken Güney Korelilere köle olmak nedir ya.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 16 Mayıs 2025 #7 Kahrol K-Pop yaşasın Kore kızları!
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 16 Mayıs 2025 #8 Michael MYERS dedi: Kahrol K-Pop yaşasın Kore kızları! Genişletmek için tıkla... İşte bu.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 16 Mayıs 2025 #9 Michael MYERS dedi: Kahrol K-Pop yaşasın Kore kızları! Genişletmek için tıkla... Yaşasın Koreli ve Japon kızları!
Michael MYERS dedi: Kahrol K-Pop yaşasın Kore kızları! Genişletmek için tıkla... Yaşasın Koreli ve Japon kızları!
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 16 Mayıs 2025 #10 Ben onu değil de onlara ilah gibi tapanları cringe buluyorum.