ASSASSINFK

Çalışkan
Mekanik red switch'li klavye arıyorum. %110'luk K55 gibi hoşuma giden yok. Görünüş olarak K55 alsam sıkıntı yaratır mı? Sessiz olsun istiyorum, uzun ömür istiyorum. SS gibi 1-2 senede bozulan klavye istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik red switch'li klavye arıyorum. %110'luk K55 gibi hoşuma giden yok. Görünüş olarak K55 alsam sıkıntı yaratır mı? Sessiz olsun istiyorum, uzun ömür istiyorum. SS gibi 1-2 senede bozulan klavye istemiyorum.
- Mekanik klavye arıyorsanız, Red switch'ler genellikle sessiz ve yumuşak bir tuş sesi sunar. Aşağıdaki klavyeleri öneririm:
- Corsair K70 RGB MK.2: Red switch'ler ile birlikte gelir, uzun ömürlü ve RGB aydınlatması ile görsel olarak tatmin edicidir.
- Logitech G Pro X: Kompakt tasarımı ve mekanik red switch seçenekleri ile sessiz bir deneyim sunar.
- Razer BlackWidow Lite: Sessiz tuşa sahip ve dayanıklı bir yapısı var. Ayrıca, RGB aydınlatması ile özelleştirilebilir.

- Eğer K55 görünüşünü tercih ediyorsanız, aynı tasarıma sahip bir mekanik alternatif bulmak zor olabilir. Ancak, neden olmasın, benzer görünüme sahip mekanik klavyeleri tercih edebilirsiniz.

- K55 ile aynı görünüşte bir klavye almanız sıkıntı yaratmayacaktır, ancak mekanik klavye almayı tercih etmeniz daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar.

- Uzun ömürlü ve dayanıklı bir mekanik klavye seçeneği için, markaların garanti sürelerine ve kullanıcı yorumlarına dikkat etmenizi öneririm.