Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Emektar Redragon K568R klavyemi elden geçirip kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. En alttaki bazı tuşların yeşil rengi yanmıyor. Ayrıyeten LED alıp değiştirmeyi düşünüyorum. Aşağıya fotoğrafını bıraktım. Bu ne tür bir LED ve nereden temin edebilirim?

klavie.webp

Çözüm
Emektar Redragon K568r klavyemi elden geçirip kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. En alttaki bazı tuşların yeşil rengi yanmıyor. Ayrıyeten LED alıp değiştirmeyi düşünüyorum. Aşağıya fotoğrafını bıraktım. Bu ne tür bir LED ve nereden temin edebilirim?

Eki Görüntüle 105923

Normal bir smd LED işinizi görecektir diye düşünüyorum

Emektar Redragon K568r klavyemi elden geçirip kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. En alttaki bazı tuşların yeşil rengi yanmıyor. Ayrıyeten LED alıp değiştirmeyi düşünüyorum. Aşağıya fotoğrafını bıraktım. Bu ne tür bir LED ve nereden temin edebilirim?

Eki Görüntüle 105923

Normal bir smd LED işinizi görecektir diye düşünüyorum

Çözüm
Normal bir smd LED işinizi görecektir diye düşünüyorum.

Fotoğrafta çok belli oluyor mu bilmiyorumda 2 kutup var sadece. Attığınız LED de 3 kutup var. Uyumlu olur mu?

Bu şekildeyse tamamdır. Ben sadece + kutbunu görünce yanıldım. O sadece yön belirtmek için galiba.
Düzenleme: Stok olan bir yer de atabilir misin attığın sitede stok yok gözüküyor da.

Normal RGB LED'ler de 1 adet + kutuba ve 3 adet - kutuba sahip ortak katot oluyor bu LED'de o şekilde çalışıyordur muhtemelen.

3 Bacaklı ortak katot RGB LED

Alman gereken smd LED

Normal RGB LED'ler de 1 adet + kutuba ve 3 adet - kutuba sahip ortak katot oluyor bu LED'de o şekilde çalışıyordur muhtemelen.

3 Bacaklı ortak katot RGB LED

Alman gereken smd LED

Hocam tekrar lazım oldu da. Tükenmiş ürün maalesef. Tekrardan bir öneri alabilir miyiz?