Bütçe
4.46 dolar ve 600 TL
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bu aralar kafama çok takılan bir oyun olan Metro Exodus oyun güzele benziyor oynanışıda güzel sistemim yetiyor mu bilmem ama Kabasakal'dan Metro Exodus alınır mı? İstiyorsanız başka oyunlarda önerebilirsiniz, sistemim gene altta.

Sistemim:

Ekran kartı: RTX 4070.
İşlemci: Intel Core i5-12400F
İşletim sistemi: Windows 11 Home.
Anakart: Bilmiyorum.
RAM: 16 GB RAM.
SSD veya HDD modeli: 1 TB Crucial NVMe M.2 SSD.

Notlarımsa burada:

Not 1: Başka oyunlarda önerebilirsiniz.
Not 2: Steam'den de önerebilirsiniz.
Not 3: Epic Games'den önermeyin.
Not 4: Kabasakalda 600 TL bütçem var, Steam'de 4.46 dolar.

Sorularımda gene burada:

Soru 1: Metro Exodus kaç GB.
Soru 2: Metro Exodus kaç saat?
Soru 3: Metro Exodus alınır mı?

Sorularım notlarım sistemim hepsi yukarıda cevaplarınızı önerilerinizi bekliyorum iyi akşamlar iyi günler.🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyata yorum yapmıyorum ama oyun genel olarak muhteşem. Türü seviyorsanız bayıla bayıla oynarsınız.

1. Yaklaşık 60 GB.
2. Görev odaklı giderseniz yaklaşık 25 saat civarı sürer.
3. Türü seviyorsan net alınır. Sağlam oyundur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metro Exodus tek başına oynanacak bir oyun değil. Oynamayı düşünüyorsan önceki oyunları da oynaman gerekiyor, çünkü seriler birbiriyle bağlantılı.

Merhaba bu aralar kafama çok takılan bir oyun olan Metro Exodus oyun güzele benziyor oynanışıda güzel sistemim yetiyor mu bilmem ama Kabasakal'dan Metro Exodus alınır mı? İstiyorsanız başka oyunlarda önerebilirsiniz, sistemim gene altta.

Sistemim:

Ekran kartı: RTX 4070.
İşlemci: Intel Core i5-12400F
İşletim sistemi: Windows 11 Home.
Anakart: Bilmiyorum.
RAM: 16 GB RAM.
SSD veya HDD modeli: 1 TB Crucial NVMe M.2 SSD.

Notlarımsa burada:

Not 1: Başka oyunlarda önerebilirsiniz.
Not 2: Steam'den de önerebilirsiniz.
Not 3: Epic Games'den önermeyin.
Not 4: Kabasakalda 600 TL bütçem var, Steam'de 4.46 dolar.

Sorularımda gene burada:

Soru 1: Metro Exodus kaç GB.
Soru 2: Metro Exodus kaç saat?
Soru 3: Metro Exodus alınır mı?

Sorularım notlarım sistemim hepsi yukarıda cevaplarınızı önerilerinizi bekliyorum iyi akşamlar iyi günler.🙂
Kabasakal üzerinden daha mantıklı ürünler bulunabilir mi bilmemekle beraber Exodus için o fiyatları vermek bence mantıksız.

Epic Games daha önce bu oyunu ücretsiz olarak dağıtmıştı. Aceleniz yoksa, daha önce ücretsiz oyunların yeniden verildiğini düşünürsek beklemenizi öneririm. Ücretsiz olsa bile Epic Games kullanmak istemiyorsanız da indirim dönemlerini takip ederek Xbox üzerinden oyunu satın alabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam çok daha uygun bir fiyata satın alınabiliyordu.

Exodus benim seride oynamadığım tek oyun dolayısıyla oyun hakkında yorum yapmam doğru olmaz ancak Exodus'dan önce Last Light ve 2033'ü mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Hem kaliteli oyunlardır hem de Exodus oynamak istiyorsanız, hikaye bütünlüğü açısından önemli.

Oynarsın reis kafana takma illa her şeyi bağlayıp uzmanı olmak zorunda değilsin. Oyna geç oyun nihayetinde.
Hayır, oyun nihayetinde değil. 2033, kitaba çok sadık bir yapım. 2034 ve 2035 de kitaptan çok esinlenerek yapılmış oyunlar. Metro serisi en nihayetinde bir kitap serisi. Bu oyun bir sanat eserinin oyun versiyonu. Hikayeyi anlamak ve bilmek önemli. Sadece gameplay'i için oynanabilecek bir oyun değil, üstünkörü yazılmış bir hikayeye sahip değil. Kocaman bir evreni, derin bir lore'u var.

Kabasakal üzerinden daha mantıklı ürünler bulunabilir mi bilmemekle beraber Exodus için o fiyatları vermek bence mantıksız.

Epic Games daha önce bu oyunu ücretsiz olarak dağıtmıştı.
Epic ücretsiz dağıtmadı diye biliyorum.

Ayrıca fiyat da güzel, döner parasına Exodus Gold editon. Kaliteli yapım.