Ayrica ne filistinmis ya, bana ne Arap'tan bana ne filistinden. Senin ulkende %200 enflasyon var turko. Filistini onemseyecegine enflasyonu onemse aloooo.
@1151 bu zamana kadar akıllanmadılarsa hiç akıllanmazlar. Neredeyse açlıktan yerlerde gezecekler. O zaman bile bir şey demezlerse şaşırmam. Daha kötü ne olacak? Ülke battıkça batıyor her konu da. Uyanın artık. Aklınızı çalıştırın.
Hem kabeye gidip 7 tur dön para bayıl Araplara para gitsin kabeye gidinceye kadar Türkiye'de bir yoksul aileye yardım et ne bileyim başka yardımlar yap illa o siyah örtülü taşın etrafında 7 tur dönecekler.
@1151 bu zamana kadar akıllanmadılarsa hiç akıllanmazlar. Neredeyse açlıktan yerlerde gezecekler. O zaman bile bir şey demezlerse şaşırmam. Daha kötü ne olacak? Ülke battıkça batıyor her konu da. Uyanın artık. Aklınızı çalıştırın.
Orada ülke bayrağı fark etmez, herhangi bir bayrak, pankart, flama vb. açılmaz/açılamaz. Açıldığı takdirde gözaltına alınırsınız, Filistin bayrağı ile pek alakası yok alsında.
Tabii yine Türk birisinin Filistin'i Filistinlilerden daha çok önemseyip bu zekasız davranışı sergilemesi ayrı bir cahillik.