Kablo yönetimim nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 637
  • Etiketler Etiketler
    kablo
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Selam, sistemimi hazır sistem olarak almıştım ve bugün ilk defa arka paneli açma gereği duydum. Kablolamasını bugün tekrardan yaptım nasıl olmuş? Elimde 2 tane daha cırt kaldı onları kullanmamı önerdiğiniz bir yer var mı?

İyi olmuş kapak kapanıyorsa sıkıntı yok bence.

Gevşek gözüken yerler gergin olsa gözüme daha çok hitap ederdi. Bir de daha çok dik açı görmek isterdim. : )

Bu dediklerimin mümkünlüğünü bilmiyorum tabii.

Kasa Corsair Carbide Spec-Delta mı? Eğer o kasa ise ben en son HDD takmak için arka kapağı açtığımda geri kapatamamıştım bir süre Ayrıca kablolama da güzel olmuş.

Kasa Corsair Carbide Spec-Delta mı? Eğer o kasa ise ben en son HDD takmak için arka kapağı açtığımda geri kapatamamıştım bir süre Ayrıca kablolama da güzel olmuş.

Teşekkür ederim hocam. Kasa CoolerMaster CMP 520 olması lazım.

Hocam benim anakarta bağlı bir sarı kablo var ve bunun 2. Kablosuda var uzunlukları aynı nereye saklayabilirim saklasam anakarta baglı olan kablo yetişmez

Daha iyi olabilirdi ama kötü değil. HDD braketlerini kullanmıyorsanız sökebilirsiniz. Kablolar oraya daha destekli toplanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…