Bilgisayarı internete kablo (CAT5e) ile bağladığımda 1080p yayınlarda ve 1080p üzeri videolarda donma oluyor. Aynı internete Wi-Fi ile bağlandığımda ise video ve yayınları yüksek çözünürlüklerde problemsiz izleyebiliyorum. Denetim Masası'ndan "speed&duplex" ayarını 1Gb yaptım ama bir faydası olmadı. Televizyonda 4K video ve 2K yayınlar problemsiz çalışıyor. Sürücüler güncel.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ethernet sürücüleri güncel mi? Değilse güncelleyin. Aygıt yöneticisinde cihaza sağ tık özellikler yapıp güç yönetimi sekmesinden güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğinin tikini kapatmayı da deneyin. Gelişmiş sekmesinden Enerji Tasarruflu Ethernet ve Yeşil Ethernet seçenekleri varsa devre dışı bırakmayı deneyin.Evet. İndirme ve yükleme hızları ikisinde de hemen hemen aynı.
Evet. İndirme ve yükleme hızları ikisinde de hemen hemen aynı.
Son düzenleme:
Ethernet sürücüleri güncel mi? Değilse güncelleyin. Aygıt yöneticisinde cihaza sağ tık özellikler yapıp güç yönetimi sekmesinden güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğinin tikini kapatmayı da deneyin. Gelişmiş sekmesinden Enerji Tasarruflu Ethernet ve Yeşil Ethernet seçenekleri varsa devre dışı bırakmayı deneyin.Evet. İndirme ve yükleme hızları ikisinde de hemen hemen aynı.
Teşekkür ederim.Ethernet sürücüleri güncel mi? Değilse güncelleyin. Aygıt yöneticisinde cihaza sağ tık özellikler yapıp güç yönetimi sekmesinden güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğinin tikini kapatmayı da deneyin. Gelişmiş sekmesinden Enerji Tasarruflu Ethernet ve Yeşil Ethernet seçenekleri varsa devre dışı bırakmayı deneyin.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-