Bütçe
Maksimum 1500, daha ucuz olursa sevinirim.

marce

Gelişen
Merhaba, aktif kulaklığım olan H2002D artık beni yoruyor. Malumunuz iyi bir kulak üstü kulaklık için 5000 TL bütçe gerekli. Ben de bu sıralar zaten oyun oynamıyorum daha çok müzik, film vesaire.
Type-C girişim yok kasamda. Oyunda da aşırı ses kasma isteğim yok. JBL kulak içilere baktım ama pek önerilmiyor sanırım. Mikrofonlu arıyorum arkadaşlarımla konuşabilmek için. Önerilerinizi bekliyorum. Üst sınırım 1500 TL.

Aktif olarak 1.5 yıldır Tangzu Waner kullanıyorum ses sahnesi falan müthiş öneririm hem oyun icin hem de müzik için düşük. Bu bütçede mükemmel seçim olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu. Bu arada yurt disindan alabilirseniz ustteki arkadas gibi Tangzu Wan'er alabilirsiniz.

Truthear Gate bu mu hocam?

Link rica edebilir miyim hocam. Temu'dan alışveriş yapıyorum fakat aliexpress'ten hiçbir alışverişim olmadı.
Tangzu Wan'er link:
Site guvenilir.

Truthear Gate bu mu hocam?

Link rica edebilir miyim hocam. Temu'dan alışveriş yapıyorum fakat aliexpress'ten hiçbir alışverişim olmadı.
Sakın aliexpress ve temudan alma kulaklığı arkadaşın attığı site baya iyi bir sitedir kargo işi falan ücretsiz ordan alabilirsin ama alirken tcni girmeyi unutma yanlış bilmiyorsam tcni vermezsen kargoya bile vermiyorlar çünkü gümrükten geçmesi için tc no şart

Sakın aliexpress ve temudan alma kulaklığı arkadaşın attığı site baya iyi bir sitedir kargo işi falan ücretsiz ordan alabilirsin ama alirken tcni girmeyi unutma yanlış bilmiyorsam tcni vermezsen kargoya bile vermiyorlar çünkü gümrükten geçmesi için tc no şart
Aralarında dağlar fark hissedilir mi hocam, çok girişmek istemiyorum açıkçası çok da beklemek istemiyorum.