Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Normalde Nova 5 veya ROG pelta almayı düşünüyordum. Ancak geçenlerde güzel bir internet kafeye gittim ve kablolu kulaklıklardaki düşük gecikme süresi karşısında resmen şok oldum. Daha ben ateş etmeden sesi duyuyordum gibiydi 😄 Nova 5 veya ROG pelta gibi kablosuz kulaklıklarda da bu performansı yakalayabilir miyim, yoksa kablolu almak daha mı mantıklı olur?

Kabloluda aldığın performansı kablosuzda alabilmek için ortalama iki kat fazla para vermen gerekiyor. En azından gaming kulaklıklarda durum böyle. Bunun dışında şahsi tercih olarak ben kablolu kullanmayı seviyorum. Ne kadar kaliteli alırsan al kablosuzlarda bir süre sonra temassızlık, şarj yetersizliği gibi durumlar baş göstermeye başlıyor. Bunla uğraşmak istemezdim.

Arctic Nova'nın pedleri kalitesiz. Kolayca parçalandığına dair kullanıcı yorumları okumuştum.

Kablosuz kafa üstü kulaklık Nova ve pelta da performans sıkıntısı yaşamazsın.

Mikrofon kalitesi çok iyi ikisinde de, Nova'nın yazılımı biraz bloatware diyorlar ama düzeltmişlerdir diye düşünüyorum. Pelta genel olarak biraz daha iyi sanırım. Şöyle diyeyim cafede kullandığım Cloud 2 kablolu modeliydi. Stinger diyordu sanırım emin değilim. Eğer gecikme konusunda aynı bir performans alacaksam direkt pelta veya Nova alacağım.

Kabloluda aldığın performansı kablosuzda alabilmek için ortalama iki kat fazla para vermen gerekiyor. En azından gaming kulaklıklarda durum böyle. Bunun dışında şahsi tercih olarak ben kablolu kullanmayı seviyorum. Ne kadar kaliteli alırsan al kablosuzlarda bir süre sonra temassızlık, şarj yetersizliği gibi durumlar baş göstermeye başlıyor. Bununla uğraşmak istemezdim.

Şarj konusunda iyi yeni çıkan kulaklıklar, 2 3 gün gidiyor rahatça. Kararsız kaldım açıkçası ya.