Bilgisayar oyunları için kesinlikle kablolu, benim de gittiğim internet kafelerde ses kalitesi, gecikme .vs çok güzel oluyor. Bazen imreniyorum.

Kablosuz kulaklıklar büyük konfor sağlıyor, gecikme sorununa gelirsek; ürünün kendi dongle'ını kullanırsan gecikme söz konusu bile olamaz çünkü yüksek hızda bağlantı sağlıyor (2.4 GHz). Ancak ben dongle takmayayım, bilgisayarın bluetooth'undan bağlanayım dersen tabii ki gecikme yaşarsın. BlackShark V2 Pro 2023'te hiçbir gecikme yaşamıyorum. En güzeli de kulaklığı çıkarmaya gerek kalmadan evin içinde istediğin yere gidebiliyor olmak.

Normalde Nova 5 veya ROG pelta almayı düşünüyordum. Ancak geçenlerde güzel bir internet kafeye gittim ve kablolu kulaklıklardaki düşük gecikme süresi karşısında resmen şok oldum. Daha ben ateş etmeden sesi duyuyordum gibiydi 😄 Nova 5 veya ROG pelta gibi kablosuz kulaklıklarda da bu performansı yakalayabilir miyim, yoksa kablolu almak daha mı mantıklı olur?

Nova 5 kullanıyorum 2 aydır falan süper bir nimet ayrıca gecikme konusunda insanlar abartıyor sıf kablosuz olduğu için söylüyorlar ama gecikmenin g si bile yok varsa bile bir insan anlayamaz o farkı paran varsa hiç düşünme kablosuz al. Nova 5 hakkında merak ettiğin şeyler varsa da sor yardımcı olurum.

Nova 5 kullanıyorum 2 aydır falan süper bir nimet ayrıca gecikme konusunda insanlar abartıyor sıf kablosuz olduğu için söylüyorlar ama gecikmenin g si bile yok varsa bile bir insan anlayamaz o farkı paran varsa hiç düşünme kablosuz al. Nova 5 hakkında merak ettiğin şeyler varsa da sor yardımcı olurum.

Pelta ve Nova 5 arasında kaldım. Sizce genel olarak hangisi daha iyidir?

Pelta ve Nova 5 arasında kaldım. Sizce genel olarak hangisi daha iyidir?

İkisi de güzel kulaklıklar ben Nova 5 tercih ettim ve çok memnunum peltayı denemedim ama oda iyiymiş öyle diyorlar tabii Nova 5 daha çok tercih ediliyor. Nova 5'in yazılımı çok iyi aşırı hafif asla ağrı yapmıyor rahatlık konusunda mükemmel mikrofonunu herkes bayağı övüyor ama ben o kadar anlamam sorunsuz sesi temiz ileten bir mikrofona sahip. Karar size kalmış.