Bütçe
8.000 TL

Pekmen

Çalışkan
Normalde AirPods Pro kullanıyordum ancak bir süre önce şarj almamaya başladı. Zaten Samsung S22 kullanıyorum, çok özelleştiremiyorum. Şimdi bir kulaklık almayı planlıyorum. Normalde kafamda Samsung Buds 4 Pro vardı, fiyatının düşmesini bekliyordum ancak kablolu seçeneğini de değerlendirmek istedim.

Sonuç olarak Bluetooth'a göre daha az kayıp oluyor. Biraz araştırdıktan sonra Simgot EW300 ve FiiO KA11 düşündüm. Ayrıca eğer alırsam kablolu kulaklığı bilgisayarımda da kullanabilirim diye düşünüyorum. Normalde HyperX Cloud 2 kullanıyorum ama cızırtı yapmaya başladı ve daha temiz ses almak istedim. Bu konuda deneyimlerinizi merak ediyorum ve önerilerinize, eleştirilerinize açığım.

Simgot bence IEM konusunda pek rakibe sahip değil, en optimize markalardan biri. EW300 iyi bir seçim olur.

Normalde AirPods Pro kullanıyordum ancak bir süre önce şarj almamaya başladı. Zaten Samsung S22 kullanıyorum, çok özelleştiremiyorum. Şimdi bir kulaklık almayı planlıyorum. Normalde kafamda Samsung Buds 4 Pro vardı, fiyatının düşmesini bekliyordum ancak kablolu seçeneğini de değerlendirmek istedim.

Sonuç olarak Bluetooth'a göre daha az kayıp oluyor. Biraz araştırdıktan sonra Simgot EW300 ve FiiO KA11 düşündüm. Ayrıca eğer alırsam kablolu kulaklığı bilgisayarımda da kullanabilirim diye düşünüyorum. Normalde HyperX Cloud 2 kullanıyorum ama cızırtı yapmaya başladı ve daha temiz ses almak istedim. Bu konuda deneyimlerinizi merak ediyorum ve önerilerinize, eleştirilerinize açığım.
Butce ne kadar hem kulaklik hem ses karti icin?

Sonuç olarak Bluetooth'a göre daha az kayıp oluyor.
Normal bir telefon ile dışarıda dinlediğinizde bu farkı hissedemezsiniz. Hatta Bluetooth'lu ANC ile sesi daha derin hissedebilirsiniz.

SSC, LDAC gibi kaliteli Codecler varken kablolu daha iyi denemez bence. Ki dışarıda o kayıpsız sesin verdiği 42kHz üzeri frekansları dış ses yutacak bir anlamı da kalmayacak.

Ancak onun dışında kablolu olarak @Glade hocamın önerdiği EW300 iyidir, bakılabilir.

8 bin lirayı geçmemeyi düşünüyorum. Buds 4 de o fiyatlara düşerse eğer almayı planlıyorum.
Bu ikisi.

Diğer ikisine kıyasla daha mı iyi ve Galaxy Buds 4 Pro ne kadar mantıklı bir seçenek?
Bu ikisi.

Bence daha mantikli. Buds4 Pro yerine FreeBuds Pro 5 oneririm acikcasi. Daha avantajli bir TWS.
Biraz araştırdım, Buds 4 Pro'dan daha verimli ve güçlü donanım sunuyor gerçekten ama halen kafamdaki soru şu:
  1. Popüler kültür kölesi olup alsam mı?
  2. Ekosistem gerçekten verimli olur mu yoksa Huawei'de bir eksiklik hisseder miyim?

Biraz araştırdım, Buds 4 Pro'dan daha verimli ve güçlü donanım sunuyor gerçekten ama halen kafamdaki soru şu:
  1. Popüler kültür kölesi olup alsam mı?
  2. Ekosistem gerçekten verimli olur mu yoksa Huawei'de bir eksiklik hisseder miyim?
1. Sana kalmış. Eğer daha çok beğendiysen alınır bence.
2. Evet, ekosistem verimli çalışıyor. Huawei'de eksiklik hissedeceğini sanmıyorum.