Kablonet 100/20 Mbps yerine Superonline 1000/100 Mbps fiber altyapıya geçmeye değer mi?

Very clean.

Keenetic modemler mükemmel oluyor.
Sanırım Keenetic kullanıyor.

Bende ZTE'nin V1 sürümünden var hocam QoS ayarı V9 da var mış sadece kendi cebimden ya modem alacağım ya da ISS değiştireceğim. Pingimin 10'un altına düşeceğini bilsem düşünmem alırım.

Bende ZTE'nin V1 sürümünden var hocam QoS ayarı V9 da var mış sadece kendi cebimden ya modem alacağım ya da ISS değiştireceğim. Pingimin 10'un altına düşeceğini bilsem düşünmem alırım.

Bende de ZTE H3600p V9 bu var QoS destekliyor Superonline açmama izin vermiyor çok uyuz oldum şu an bu duruma.

Burası akrabamın adresi. Burada TT altyapılı TurkNet Fiber 100 kullanıyoruz.

Bize ZTE ONT ve ZTE H3600P modem verdiler. V9.0.5.

Ama benim paylaştığım sonuç TP-Link BE230 modem ile. Hem de QoS kapalı olmasına rağmen. ONT'den çıkan kablo direkt buna giriyor. Fiyat/performans konusunda harika bence. 4 çekirdekli olduğu için QoS açmaya bile gerek kalmıyor. 2500 TL civarı indirimde oluyor bazen. Ben 2380 TL'ye falan aldım. 2.5G portu var iki tane.

Keenetic de iyi ama hem daha pahalı hem de modellerinin çoğu iki çekirdekli.

Ben GigaFiber adresimde Keenetic Hero kullanıyorum. Şahsen TP-Link Archer BE230'yu daha çok seviyorum.

Bence siz kendi modeminizi alın. TurkNet zaten PPPoE bilgilerini veriyor. BE230 tavsiye ederim.

Bende de ZTE H3600p V9 bu var QoS destekliyor Superonline açmama izin vermiyor çok uyuz oldum şu an bu duruma.
Maalesef SansürOnline böyle. TurkNet de aynı ZTE H3600P V9'u veriyor. Gelen ekip TT taşeron ekibi. Ama gelen modemdeki her ayar kullanıcıya açık. Hiçbir şey gizli saklı değil. Root falan gerekmiyor.

İşte firma zihniyeti farkı her yerde belli oluyor hocam. Bir kere bizlere PPPoE bilgilerimizi bile vermiyorlar.

Hocam yarın müşteri hizmetleriyle konuşup dediğinizi yapacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…