Kablonet Bufferbloat sorunu için Xiaomi 4A router alınır mı?

Bufferbloat sorunu yaşıyorum. Acaba bu 650 TL'lik ürün düzeltir mi? Kablonet'in verdiği modem Infinity 401. Bu routera OpenWrt kurmam lazımmış sanırım, o zor bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak aynı sorunu tam olarak aynı router ile çözdüm. Openwrt kurmak (cihazda root yetkisine yükselmek) çok kolay değil, ama zor da değil. Birkaç farklı yöntemi var.

Tam olarak aynı sorunu tam olarak aynı router ile çözdüm. Openwrt kurmak (cihazda root yetkisine yükselmek) çok kolay değil, ama zor da değil. Birkaç farklı yöntemi var.
@Recep Baltaş'ın hazırlayacağı rehber ile rahatça çözerim. Router üzerindeki ethernet portları yetersiz olduğu için bir problem vardı fakat evde 2009 yılından kalma bir ethernet switch buldum. 2009 yılından kalmasına 100 Mbps ve çalışıyor, jelatini bile üstünde.

Kablonet modemi Bridge moduna alman gerek. Sonra da Xiaomi'ye OpenWRT kuracaksın. Biraz karmaşık ama rehber yolda.
Hocam ben de keenetic omni model modemle aynı sorunu aşmayı denedim. Kablonet modemini hem router hem bridge modunda çalıştırmak suretiyle internet erişimi sağlayabildim ve aradaki fark anlayamadım. Aradaki fark nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…