ErdemK
Yetkin
Online işlemler de. Görünmüyor.
Online işlemler de. Görünmüyor.
H&D NE1611C Modem
Hocam bunda köprü modu işi biraz yorucu yatmadan önce cihazı köprü moduna al direk ayarlardan kablo falan çıkartmana gerek yok ama 8 saatte anca geliyor yazmışlar.
Evet biraz baktımda öyle yazılmış. Bir de WAN Mac eşitleme diye bir şey var mış galiba.
Köprü moduna almadan kullanırsak ne olur?
Araya ping girer ve cihazı tam potansiyeli ile kullanamazsın gece yatarken koy sabaha ya da öğlene internet gelir.
ChatGPT bu modemde bridge modu yok, DMZ kullan diyor. Yine de gece denerim tabii.
Var ama o ayar Türksat tarafından kilitli falan yazdı. Model numarasını yazıp bir de siz sorun isterseniz. Şimdilik böyle kalsın gece kablo takılı haldeyken bridge moduna alır yatarım.
Şimdi eve geldim. Modem dün geceden beri kapalıydı ve gelir gelmez açtım şimdi. Ben üzerimi değiştirinceye kadar sinyal alıp bağlanmış bile internete. Bu kira bitiş süresine bağlı o zaman bu sistem. Bende sabah 5.56 yazıyordu. Tabii o saatte ben işe gidiyorum. Dün router resetlemek zorunda kalmıştım. Ben kurulumları yaptım ama akşam müsait zamanda kontrol için tekrar bağlanabilir misin? @NYTMARE
Şu anki sonuçlar;
Eki Görüntüle 218018