Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
Hocam kurulumu yaptım ama uygulama attı ben yeniden bağlanamıyorum.
Bu ekranda kaldı. Şu an bağlantı yok olarak görünüyor.
Eki Görüntüle 217819
O ekranı kapatıp 192.168.2.1 üzerinden giriş yapmayı dene ve cihazı WAN portundan modemin lan portuna bağla oradan da kablo ile PC'yi routera bağla.
ErdemK
Yetkin
Geldi bağlantı. Bağlanabilirsiniz.O ekranı kapatıp 192.168.2.1 üzerinden giriş yapmayı dene ve cihazı WAN portundan modemin lan portuna bağla oradan da kablo ile PC'yi routera bağla.
Modu değiştim. Lütfen bekleyin ekranında 2 3 dk kaldı. O ekranda kabloyi geri taktım. Olmuş mudur? @NYTMARE
Son düzenleme:
Geldi bağlantı. Bağlanabilirsiniz.
Modu değiştim. Lütfen bekleyin ekranında 2 3 dk kaldı. O ekranda kabloyi geri taktım. Olmuş mudur? @NYTMARE
Olmuştur inşallah bu Kablonet modemlerini bridge moduna alması zordur sürekli baş ağrıtırlar bir bak routerdan internete bağlanabiliyor musun?
ErdemK
Yetkin
Olmuştur inşallah bu Kablonet modemlerini bridge moduna alması zordur sürekli baş ağrıtırlar bir bak routerdan internete bağlanabiliyor musun?
Bağlantı gelmedi. Güç kablosunu söktüm taktım şimdi. Galiba bir de online işlemler sayfasindan bridge moda alınıyordu.
Bağlantı gelmedi. Güç kablosunu söktüm taktım şimdi. Galiba bir de online işlemler sayfasindan bridge moda alınıyordu.
Modemi 192.168.0.1 adresinden cihaz ayarından bridge modundan router moduna al sonra da online işlemlere gir öyle dene.
ErdemK
Yetkin
Modemi 192.168.0.1 adresinden cihaz ayarından bridge modundan router moduna al sonra da online işlemlere gir öyle dene.
Modem e bir şeyler oldu galiba. Direk modemden kabloyu PC'ye bağlıyorum internet yok. Resetlesem mi?
Modem e bir şeyler oldu galiba. Direk modemden kabloyu PC'ye bağlıyorum internet yok. Resetlesem mi?
Resetle modemi.