burakakar

Uzman
Merhaba. Kablonet'te DOCSIS altyapısı kullanıyorum ve biliyorsunuz ki sağladıkları hesap makinesı pardon modemleri çok kötü. Bunun için bir router almayı düşünüyorum. Modemdeki Wi-Fi özelliğini kapatarak tüm kablosuz veri trafiğini router üzerinden geçireceğim. Kablosuz performansı iyi yönde değişeceğini umuyorum. Bunun için hangi Router'ı almalıyım?
Kullandığım paket 100'e 20 Mbps.

Merhaba. Kablonet'te DOCSIS altyapısı kullanıyorum ve biliyorsunuz ki sağladıkları hesap makinesı pardon modemleri çok kötü. Bunun için bir router almayı düşünüyorum. Modemdeki Wi-Fi özelliğini kapatarak tüm kablosuz veri trafiğini router üzerinden geçireceğim. Kablosuz performansı iyi yönde değişeceğini umuyorum. Bunun için hangi Router'ı almalıyım?
Docsis modemle birlikte router olarak Archer C80 kullanıyorum. Belki daha iyi modellerde önerenler olacaktır.

Şahsen Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router var aklımda. Ev geniş olduğu için şu anda arka odalarda wifi erişimi yok o yüzden güçlü bir ürün olmak istiyorum.
Modem hakkın pek bilgim yok ama yorumları iç açıcı değil;
Kullanıcı yorumu: Uzak mesafeden yüksek çekim gücü olmasına rağmen stabil olmayan bağlantı: 5 diş çekse de %80 performans kaybı...

Yeni bir router alarak mevcut modeminizi köprü moduyla kullanabilirsiniz.