sawyerford

Üstün
Yer
4 8 15 16 23 42
Bu iki firmanın routing, ping, stream veya verdiği router kalitesi aynı zamanda genel hizmet ve müşteri hizmeti kalitesi arasından öneriniz hangisi olur? Binada Türk Telekom, Superonline ve Türksat'ın eve kadar fiberi var yani bu üç firma da GPON 1000 veriyor fakat Türk Telekom çok pahalı diye ondan vazgeçtim direkt. Örnek olarak 1000'lik pakette diğer iki firma ile Telekom arasında aylık 350-400 TL fark var.

Superoffline'ın karşısında hangisi varsa onu seç.

İlk çıktığından beri Türksat kullanıyorum ve memnunum hiç değiştirme gereksiniminde bulunmadım. Bu yüzden tavsiye edebileceğim tek firma Türksat olur.
Superoffline'ın karşısında hangisi varsa onu seç.

Ben de 2013'den beri Superonline Fiber kullanıyorum evimde ama hiç kesinti gibi durumlar yaşamadım. Evet bazen oyun sunucularında routing sorunları oluyor ve hatta aylar sürüyor özellikle CS kısmında pingler iyi değil ama hizmet kalitesi olarak iyiydi diyebilirim. Zaten şifrelerini kırdığım için kendi routerımla kullanıyordum Superonline'ı. Dediğiniz gibi Türksat'a geçeceğim sanırım Superonline artık çok fazla sansürlü olmaya başladığı için benim de aklımdan o geçmişti ek olarak Türksat da DPI kullanıyor yani sansürlü ama Superonline kadar değil sanırsam bir de pingleri daha iyiymiş duyduğum kadarıyla. Fiyatı da Superonline ile aynı diyebilirim. Ek olarak ayda ekstra para verip Telekom almaya değecek bir ekstra özelliği var mı Türk Telekom fiberin?
@AMG GOAT

Kablonet'te 24 ay güzel bir kampanya yakalarsanız mutlaka kaçırmadan geçiş yapmayı unutmayın. Superonline'in DPI problemleri var. Her sene ciddi oranda zam uyguluyorlar. Kiracı operatör olsalar neyse diyecektim ama altyapı sahipleri olarak gereksiz bedel talep ediyorlar.

Kablonette iktidar firması olduğundan onunda DPI sansürü yokmu ? Benmi yanlış hatırlıyorum.

Ayrıca kablonette bu sene superonline routingini kullanıyor. Son zamanlarda yapılan yorumları takip etmeni öneririm. Kısaca iki ucu ... malesef. Türknet veya TTnet fiber en iyi çözüm ping konusunda.

Kablonette iktidar firması olduğundan onunda DPI sansürü yokmu ? Benmi yanlış hatırlıyorum.

Ayrıca kablonette bu sene superonline routingini kullanıyor. Son zamanlarda yapılan yorumları takip etmeni öneririm. Kısaca iki ucu ... malesef. Türknet veya TTnet fiber en iyi çözüm ping konusunda.
Evet. Kablonet, Türk Telekom, Superonline. Bunlar devlete ait ve 3'ünde de DPI var fakat Superonline'da sanırım DPI biraz daha fazla uyguluyorlar. En son iki ay önce bir arkadaşa tracert attırmıştım ve Valve sunucularına routingi Superonline ile aynı değildi. Son haftalarda değiştiyse bilemem ha bir de Kablonette router değişemiyoruz sanırım çünkü gömülü GPON'a sahip router veriyor. Envanterlerinde GPON ve router ayrı olan bir model yok.

Evet. Kablonet, Türk Telekom, Superonline. Bunlar devlete ait ve 3'ünde de DPI var fakat Superonline'da sanırım DPI biraz daha fazla uyguluyorlar. En son iki ay önce bir arkadaşa tracert attırmıştım ve Valve sunucularına routingi Superonline ile aynı değildi. Son haftalarda değiştiyse bilemem ha bir de Kablonette router değişemiyoruz sanırım çünkü gömülü GPON'a sahip router veriyor. Envanterlerinde GPON ve router ayrı olan bir model yok.
Sen kablonet kullanıcısı bulup teyit et hocam. Tracert testi görmeden geçme derim.

Yalan olmasın sansüronline da neredeyse hiç kesinti yaşamadım ama DPI ve oyunlardaki ping sorunlarından bıktığım için TT VDSL geçeceğim tahahhüt bitiminde.