ErdemK

Yetkin
Merhaba, Kablonet kullanıcısıyım ve modemin konumundan dolayı arka odalarda Wi-Fi hızı çok düşüyor. Servisi aradım ve yeni model olan H&D marka modem ile değiştirdim. Çok bir şey fark etmedi. Bir Wi-Fi menzil genişletici almayı düşünüyorum. Öneride bulunabilir misiniz?

Merhaba, Kablonet kullanıcısıyım ve modemin konumundan dolayı arka odalarda Wi-Fi hızı çok düşüyor. Servisi aradım ve yeni model olan h&d marka modem ile değiştirdim. Çok bir şey fark etmedi. Bir Wi-Fi menzil genişletici almayı düşünüyorum. Öneride bulunabilir misiniz?

Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup elindeki modemi köprü moduna alarak Ethernet ile routerı modeme bağlayıp o şekilde bağlantı salayabilirsin ya da OpenWrt'deki WDS özelliği ile modeme kablosuz olarak routerı bağlayıp menzil genişletici olarak kullanabilirsin.

Merhaba, Kablonet kullanıcısıyım ve modemin konumundan dolayı arka odalarda Wi-Fi hızı çok düşüyor. Servisi aradım ve yeni model olan h&d marka modem ile değiştirdim. Çok bir şey fark etmedi. Bir Wi-Fi menzil genişletici almayı düşünüyorum. Öneride bulunabilir misiniz?