lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar. Kablonet kullanıyoruz, modem olarak firmanın verdiği Infinity 401 modemini kullanıyoruz. Wi-Fi bir arka odadan bile çekmiyor neredeyse. Çok yavaş oluyor veya hiç çekmiyor. Kablonet'i aradım, biri geldi, "Modemi şuraya taşıyın, şu kabloyu çıkartın, oraya takın" falan dedi de şu anda tam ortasında duruyor evin. Konumla alakalı olduğunu düşünmüyorum. "Devlet radyo frekanslarını kısıyor" falan dedi, inandırıcı gelmedi pek. Bu sorun yüzünden sürekli telefon faturamı aşıyorum ve çok canımı sıkmaya başladı. Mesh vs. almak için de durumum yok şu an. Nasıl çözebilirim, ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Kablonet kullanıyoruz, modem olarak firmanın verdiği Infinity 401 modem kullanıyoruz. Wi-Fi bir arka odadan bile çekmiyor neredeyse. Çok yavaş oluyor veya hiç çekmiyor. Kablonet'i aradım, biri geldi modemi şuraya taşıyın şu kabloyu çıkartın oraya takın falan dedi de şu an da tam ortasında duruyor evin. Konumla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Devlet radyo frekanslarını kısıyor falan dedi, inandırıcı gelmedi pek. Bu sorun yüzünden sürekli telefon faturamı aşıyorum ve çok canımı sıkmaya başladı. Mesh vs. almak için de durumum yok şu an. Nasıl çözebilirim, ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Vallahi hocam o cihazın yanına router ya da mesh sistem almadan o sorunu çözemezsin.

Çok saçma ya, fiyatı uygun ve genel olarak sorunsuz diye kullanıyoruz. Bir de düzgün çeken bir modem verseler sorunsuz olacak resmen. Mesh sistem yerine daha uygun bir fiyatlı çözüm bulamaz mıyım? Evde Xiaomi Range Extender var ama o da pek bir işe yaramıyor.

Çok saçma ya, fiyatı uygun ve genel olarak sorunsuz diye kullanıyoruz. Bir de düzgün çeken bir modem verseler sorunsuz olacak resmen. Mesh sistem yerine daha uygun bir fiyatlı çözüm bulamaz mıyım? Evde Xiaomi range extender var ama o da pek bir işe yaramıyor.

Cihazın yanına Xiaomi AX3000t alıp kablo ile bağlayarak kullanabilirsin.

Honkong denen bir modemleri var infinityfen iyi çekiyor söyleyin bu modem çekmiyor kardeşim degiştirin müşteri memnuniyeti kapsamında bende Kablonet kullanıyordum sürekli problem Türk Telekom'a 1000 Mbps geçtim kafam rahat.

Son düzenleme:
Honkong denen bir modemleri var infinityfen iyi çekiyor söyleyin bu modem çekmiyor kardeşim degiştirin müşteri memnuniyeti kapdamında bende Kablonet kullanıyordum sürekli problem Türk Telekom'a 1000 Mbps geçtim kafam rahat.
Arayıp bir konuşayım hocam. Normalde ben de Turknet'e falan geçmeyi düşünüyorum GigaFiber altyapısı da var ama şuan gerçekten şaka gibi bir fiyat ödüyoruz eski müşteri olduğumuz için. Modem işini bir deneyeyim, çözülmezse değiştiririm veya router denerim.

Arayıp bir konuşayım hocam. Normalde ben de TurkNet'e falan geçmeyi düşünüyorum GigaFiber altyapısı da var ama şu an gerçekten şaka gibi bir fiyat ödüyoruz eski müşteri olduğumuz için. Modem işini bir deneyeyim, çözülmezse değiştiririm veya router denerim.

GigaFiber varsa ona geçin hocam Kablonet'te durmanız bile hata.