lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar. Kablonet kullanıyoruz, modem olarak firmanın verdiği Infinity 401 modemini kullanıyoruz. Wi-Fi bir arka odadan bile çekmiyor neredeyse. Çok yavaş oluyor veya hiç çekmiyor. Kablonet'i aradım, biri geldi, "Modemi şuraya taşıyın, şu kabloyu çıkartın, oraya takın" falan dedi de şu anda tam ortasında duruyor evin. Konumla alakalı olduğunu düşünmüyorum. "Devlet radyo frekanslarını kısıyor" falan dedi, inandırıcı gelmedi pek. Bu sorun yüzünden sürekli telefon faturamı aşıyorum ve çok canımı sıkmaya başladı. Mesh vs. almak için de durumum yok şu an. Nasıl çözebilirim, ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GigaFiber varsa ona geçin hocam Kablonet'te durmanız bile hata.
Hem sözleşmem henüz bitmedi, Eylül Ekim gibi bitecek. 2-3 ay için feshetme bedeliyle uğraşmak istemiyorum her ne kadar Türknet karşılıyor olsa da. Bir de daha bugün zam geldiği için emin değilim şuanlık açıkçası. Televizyon ve internet toplam 350 TL gibi bir şey ödüyoruz çünkü. Şu sorunu çözsem yetecek.

Bende eski müşteriyim diye uygun fiyat ödüyordum yalnız interneti leşti sürekli kopmalar losslar pingler arızalar uydu kablosundan internet veriyorlar sonuçta :)
Gponları yok mu onu da bir sorun varsa GPON geçin. Eğer siz internetten memnunsanız modem degiştirmeyle sorununuz çözülür.

Ben genel internetten çok memnunum. Bilgisayarıma kabloyla bağladığımda kesinti, ping vs. olmuyor hız da stabil 100 mbps. Ancak telefonda çok zorluk çekiyorum Wi-Fi ile. Modem çözümünü deneyeceğim, henüz arayamadım.

Merhaba, yeni abone oldum dün kurulum yapıldı fakat, yatak odası ortalama 5 metre kapı açık duvar vs. yok hiç çekmiyor anında kopuyor modemden 3 metre uzaklaştığımızda direkt olarak bağlantı kesiliyor sizinle aynı modemi verdiler. Konuyla ilgili sorununuz devam ediyor mu?

Merhaba, yeni abone oldum dün kurulum yapıldı fakat, yatak odası ortalama 5 metre kapı açık duvar vs. yok hiç çekmiyor anında kopuyor modemden 3 metre uzaklaştığımızda direkt olarak bağlantı kesiliyor sizinle aynı modemi verdiler. Konuyla ilgili sorununuz devam ediyor mu?
Evet ediyor hocam. Çözemedik.