Yakın zamanda evime türk telekom fiber (FTTH) altyapı çekildi ve şu anda internet sağlayıcılarına bakıyorum, TurkNet ile Kablonet arasında kaldım. 1000 Mbps'lik paket kullanacağım, sizce hangisini kullanmalıyım? Şu anlık benim tercihim Kablonet gibi ama emin değilim TurkNet'i tercih etmeme sebebim şu hacklenme ve kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalınması olayı ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.
Yakın zamanda evime Türk Telekom fiber (FTTH) altyapı çekildi ve şu anda internet sağlayıcılarına bakıyorum, TurkNet ile Kablonet arasında kaldım. 1000 Mbps'lik paket kullanacağım, sizce hangisini kullanmalıyım? Şu anlık benim tercihim Kablonet gibi ama emin değilim TurkNet'i tercih etmeme sebebim şu hacklenme ve kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalınması olayı ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.
Hacklenme her sitede olabilecek bir şey. Geçende de CPU-Z hacklendi. Sırf bunun yüzünden TurkNet istememek mantıklı değil. Biz bir sorun yaşadığımızda (yılda bir falan anca) hemen yardımcı oluyorlar. Bence Turknet. Türk Telekom üzerinden 1000'lik kullanacağınız için +200 TL'yi de göz önünde bulundurun tabii.
Hacklenme her sitede olabilecek bir şey. Geçende de CPU-Z hacklendi. Sırf bunun yüzünden TurkNet istememek mantıklı değil. Biz bir sorun yaşadığımızda (yılda bir falan anca) hemen yardımcı oluyorlar. Bence Turknet. Türk Telekom üzerinden 1000'lik kullanacağınız için +200 TL'yi de göz önünde bulundurun tabii.
Hacklenme konusunda haklısınız, bir de merak ettiğim TurkNet taahütsüz olduğu için zamların ne aralıklarla yapılacağı hakkında bir bilgi var mı, yoksa aniden zam gelebiliyor mu?
Hacklenme konusunda haklısınız bir de merak ettiğim TurkNet taahhütsüz olduğu için zamların ne aralıklarla yapılacağı hakkında bir bilgi var mı yoksa aniden zam gelebiliyor mu?
Hacklenme konusunda haklısınız, bir de merak ettiğim TurkNet taahütsüz olduğu için zamların ne aralıklarla yapılacağı hakkında bir bilgi var mı, yoksa aniden zam gelebiliyor mu?
En iyi internet= Binanda alt yapısı bulunan internet. Eğer Kablonet'in fiber alt yapısı varsa 1dk düşünme Kablonet al. TurkNet'in alt yapısı varsa 1dk düşünme TurkNet al. Eğer ikisinin de alt yapısı varsa Kablonet'i tercih et.
Kendi altyapısı varsa Kablonet. Kendi altyapısı varsa (GigaFiber) TürkNet. Yoksa TT.
Hem TürkNet hem de Kablonet altyapısı varsa (her ikisinin de olması çok düşük ihtimaldir genelde, varsa vallahi helal olsun) TürkNet derim.
Tüm bilgilerin ve soyağacına kadar internette var ve hala "hacklenme ve kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalınması" gibi yorumlar gördükçe gülüyorum sadece.