Kablonet önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aonsra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
  • Etiketler Etiketler
    kablonet

aonsra

Çalışkan
İyi günler herkese,
Yakında ev interneti taahhüdüm bitecek. Türk Telekom kullanıcısıym. 50 veya 100 Mbps hızlar işimi çok rahat görüyor. Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar önerir mi, tavsiyeleriniz nelerdir?

Kablonet'i DOCSIS ile kullanan kitle internet deneyimiyle ilgili geribildirim yapmayı tercih etmiyor. Çok fazla şikayet de övgü de yok. Uydu kanallarının yanında 25 Mbps internetim olsun diyorsan seni tutan yok.

Bizim lokasyonda DOCSIS modemler 200Mbps'e kadar çıktı. Upload hızım 20Mpbs, TV hizmeti ve altın sinema paketi ile aylık 400 ödüyorum. Taahhüt bitince fiyat yükselecektir belki ama lokasyonda KabloNet varsa ilk düşünmen gereken ISS olsun.

Bazı bölgelerde DOCSIS kablonet 25 yıldır hiç arıza çıkarmadan çalışıyor, öyle bir yerde yaşıyorsan ve online oyunculuk gibi alışkanlıkların yoksa alınabilir, ama eğer bol arızalı bir bölgedeysen çok çektirecektir.

Ayrıca şunu unutma ki DOCSIS internet en yüksek ping değerlerini veren internettir, ADSL'den bile daha kötü gecikme ile çalışır, modemden çıkan veri ilk santrale ulaşana kadar 10-15 ms arası gecikme olur, bu değer ADSL'de 7-8, VDSL'de 5-6, Fiberde ise 1-2 ms'tir.
Eğer amacın online oyunculuksa alma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…