urws

Başarılı
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba, iyi sosyaller, iyi haftalar dilerim herkese. 2017'den beri evimizde Kablonet ve KabloTV paketini kullanmaktaydık. 9 yıllık sürecimizi kötü bir deneyimle noktalandırdık; bunun hakkında biraz konuşmak istiyorum.

Öncelikle, 27 Ağustos'tan beri İstanbul Fatih'te ikamet ettiğim evimde ne internet ne de televizyon yayınımız vardı. Kablonet sağ olsun, dün itibarıyla aboneliğimizi taahhüt cayma bedelini ödeyerek noktalandırdım ve ardından Turknet'e geçtim. Çağ atladım diyebilirim; insanları oyalayarak bekleten Türksat firmasından gerçekten çok çektim. Kurtulduğum için mutluyum.

Televizyonu da ya çanak ya da Türk Telekom ile halletmeyi düşünüyorum. Birinci önceliğim internetti; onu da Turknet ile çözdüm diyebilirim. 100 Mbps'ten GigaFiber'e geçtim, çağ atladım diyebilirim. Biraz içimi dökmek istedim. Bayağı kötü bir tecrübeydi; Türksat benim için. Umarım başka mağdur olanlar da bir an önce kurtulabilir. Sorunun fiber optik kablo arızası olduğunu söyleyerek bizi oyaladılar; meğer bu aylarca sürebilecek bir işlemmiş. Bunu öğrenir öğrenmez iptal ettim; kablo cam kaplama olduğu için bütün tesisatı yeniden yapıyorlarmış, çok garip.

1788788917032.webp