Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dediğiniz şeyleri yaptım fakat maalesef işe yaramadıfakat WARP artık açılıyor ama az önce de bahsettiğim gibi oyuniçi yüksek ms değerleri hatta oyun Client'i dahi açılmıyor.
Rehberime göz atabilirsiniz.
Merhaba Techolay ailesi. Bugün WARP ile sadece Discord'a bağlanmayı göstereceğim. İlk önce aşağıdaki adımları izleyerek Cloudflare hesabı oluşturup ve zerotrust aktif ediyoruz.
İlk önce cloudflare.com üzerine Google hesabınız ile kayıt oluşturun.
Sol taraftan "Zero Trust"'a tıklayın.
Bu kısımda sizden bir isim isteyecektir kendinize bir isim oluşturun.
İsmi oluşturduktan sonra en soldaki Free kısmını seçin.
Burada sizden kart bilgilerinizi isteyecektir. Sanal kart girip işlemi tamamlayın.
Daha sonra açılan sayfadan sol kısımdan "settings" kısmına gelip "authentication" seçeneğini seçin.
Bu kısımda 3. seçenek olan "GO to WARP" butonuna basın.
Bu kısımda "rules" bölümüne gelin.
Aşağıdaki ayarları yapın ve en soldaki "save" butonuna basın.
Şimdi ise WARP tercihler kısmındaki hesap bölümüne gelip. Zero Trust ile oturum aç diyoruz.
Burada sağ altta kabul et demesi lazım onları geçtikten sonra buraya oluşturduğumuz ismi giriyoruz ve tamam diyoruz.
Bizi böyle bir sayfaya yönlendirecek. Buraya kayıt olurken giriş yaptığımız Gmail adresini giriyoruz ve gelen kodu yazıp işlemi bitiriyoruz.
Evet bu kadar.
Şimdi ise zerotrust ile sadece Discord'a bağlanmayı anlatacağım. Aşağıdaki adımları izleyerek sadece Discord üzerinde WARP kullanabilirsiniz.
Cloudflare üzerinde sol tarafta bulunan "settings" kısmında gelip "WARP Client" kısmına giriyoruz.
Bu kısımda "device settings" kısmındaki default profilin sağ tarafındaki üç noktaya tıklıyoruz ve "configure" diyoruz.
Açılan sekmede aşağı kaydırıp "split tunnels" kısmından "ınclude IPS and domains" seçeneğine tılayıp sol taraftaki "manage" butonuna tıklıyoruz.
Açılan pencerede ilk önce IP adreslerini ekliyoruz. Aşağıdaki vermiş olduğum IP adreslerini tek tek ekliyoruz.
Kod:162.159.135.233/32 162.159.134.233/32 162.159.133.233/32 162.159.130.233/32 162.159.129.233/32
Daha sonra aynı işlemi domain için yapıyoruz. Aşağıda eklemeniz gereken domainleri bıraktım. Vermiş olduğum domain adreslerini tek tek ekliyoruz.
Kod:*.discord.com discord.com *.discordapp.com discordapp.com *.discord.gg discord.gg discordapp.net *.discordapp.net
Bu ayarları yaptıktan sonra zerotrust hesabımızdan çıkış yapıp tekrar girmemiz gerekmekte.
WARP tercihler kısmına gelip oturumu kapatıyoruz. Tekrardan aynı yere gelip zerotrust ile oturum açacaksınız.
İşte bu kadar artık WARP sadece Discord üzerinde çalışmakta.
Türk Telekom kullanıyorum. Tüm sağlayıcılar için çalışacağını garanti etmiyorum.
sonat
Uzman
Bu sefer de mailime kod gelmiyor
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Bu kısmı düzgün yaptığınızdan emin olun yoksa kod gelmez.
Ek olarak kod 2-3 dakika arası bekletebilir. Bana 10 dakika arasında geldi.
sonat
Uzman
İnanın bana her şey aynı.
- Makaleler
- 7
Kayıt olurken oluşturduğunuz mail ile deniyorsunuz değil mi?
Farklı bir mail olmasın?
sonat
Uzman
Evet.Kayıt olurken oluşturduğunuz mail ile deniyorsunuz değil mi?
Farklı bir mail olmasın?
- Makaleler
- 7
Adımları tekrar baştan yapar mısınız? Ve Gmail kullanın.
kitexe
Uzman
Üzücü ve ilginç gerçekten. Neymiş bu Türksat Kablonet? Arkadaşımda ekstra bir şey yapmadık inanın o yüzden bilgim yok ne yapabileceğimze dair maalesef.
sonat
Uzman
Üzücü ve ilginç gerçekten. Neymiş bu Türksat Kablonet? Arkadaşımda ekstra bir şey yapmadık inanın o yüzden bilgim yok ne yapabileceğimze dair maalesef.
İnanın ben de anlamıyorum. Benim arkadaşımda da oldu fakat bende bir türlü olmuyor. Olduramıyorum. Az önce de bahsettiğim gibi WARP oluyor fakat oyunun Client'i dahi açılmıyor. Açılsa bile ms değerleri 100'lerde geziyor
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-