xkbxyberk
Uzman
Arkadaşlar merhabalar,
Routerıma OpenWRT yazılımını yükledim ve içerisinde AdGuard Home, HTTPS DNS Proxy, UPnP ve Zapret çalıştıyorum.
Reklam engelleyici başarılı bir şekilde çalışıyor.
UPnP başarılı bir şekilde çalışıyor.
HTTPS DNS Proxy'nin de çalıştığını düşünüyorum çünkü AdGuard Home'un DNS servisleri ile çakışmaması adına buna göre zincirleme bir kurulum yaptım.
Fakat tek sorunum Discord'a erişememek.
Tarayıcılar üzerinden hem bilgisayarım hem telefonum içerisinde (Chrome-Safari) discord.com adresine erişim sağlayıp sohbet edebiliyorum; ancak hem bilgisayarımda Discord'a uygulaması üzerinden erişim sağlamıyorum, hem de cep telefonumda uygulaması üzerinden erişim sağlayamıyorum. Kablonet kullanıcısıyım.
Zapret ayarlarımın ek olarak yükledim bakabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor?
Daha önce NFQWS_OPT dosyasının editleyip;
Bu ayarları kullandım. Bir de şu ayarları da denedim;
Her iki NFQWS_OPT dosyasında da yine uygulamalarda Discord'a erişim sağlayamadım. Hatta bir tanesinde tarayıcı üzerinden de erişimimi kaybettim.
Ekli dosyalardan bir tanesinde ise, Debian kurulu bilgisayarımdan blockcheck isteği atıp, discord.com discord.gg cdn.discordapp.com bu 3 domaini sorguladım. Summary çıktısı dediğim gibi ektedir.
Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım edebilir misiniz? Tarayıcılardan eriştiğim gibi kendi official uygulamalarından erişim sağlamak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Routerıma OpenWRT yazılımını yükledim ve içerisinde AdGuard Home, HTTPS DNS Proxy, UPnP ve Zapret çalıştıyorum.
Reklam engelleyici başarılı bir şekilde çalışıyor.
UPnP başarılı bir şekilde çalışıyor.
HTTPS DNS Proxy'nin de çalıştığını düşünüyorum çünkü AdGuard Home'un DNS servisleri ile çakışmaması adına buna göre zincirleme bir kurulum yaptım.
Fakat tek sorunum Discord'a erişememek.
Tarayıcılar üzerinden hem bilgisayarım hem telefonum içerisinde (Chrome-Safari) discord.com adresine erişim sağlayıp sohbet edebiliyorum; ancak hem bilgisayarımda Discord'a uygulaması üzerinden erişim sağlamıyorum, hem de cep telefonumda uygulaması üzerinden erişim sağlayamıyorum. Kablonet kullanıcısıyım.
Zapret ayarlarımın ek olarak yükledim bakabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor?
Daha önce NFQWS_OPT dosyasının editleyip;
Kod:
# Basic TCP 443 for HTTPS (Discord, etc.)
--filter-tcp=443
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
--dpi-desync-fooling=badsum
# Basic UDP 443 (for QUIC / Discord voice)
--filter-udp=443
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
# UDP 443 with specific host filtering
--filter-udp=443 <HOSTLIST_NOAUTO>
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
# TCP 443 with specific host filtering
--filter-tcp=443 <HOSTLIST>
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
# Advanced HTTP (TCP 80) filtering with multisplit + md5sig
--filter-tcp=80 <HOSTLIST>
--dpi-desync=fake,multisplit
--dpi-desync-ttl=2
--dpi-desync-split-pos=method+2
--dpi-desync-fooling=md5sig
Bu ayarları kullandım. Bir de şu ayarları da denedim;
Kod:
--filter-tcp=80 <HOSTLIST>
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
--filter-tcp=443
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
--filter-udp=443
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
--filter-udp=443 <HOSTLIST_NOAUTO>
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
--filter-tcp=443 <HOSTLIST>
--dpi-desync=fake
--dpi-desync-ttl=2
Her iki NFQWS_OPT dosyasında da yine uygulamalarda Discord'a erişim sağlayamadım. Hatta bir tanesinde tarayıcı üzerinden de erişimimi kaybettim.
Ekli dosyalardan bir tanesinde ise, Debian kurulu bilgisayarımdan blockcheck isteği atıp, discord.com discord.gg cdn.discordapp.com bu 3 domaini sorguladım. Summary çıktısı dediğim gibi ektedir.
Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım edebilir misiniz? Tarayıcılardan eriştiğim gibi kendi official uygulamalarından erişim sağlamak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: