Kablonet'te yalın internet var mı?

Yer
Ankara
Selam, sorum başlıktaki gibi. Kablonet'e geçmek istiyorum ama hazırda çanak antenden çektirdiğimiz kabloyla televizyon izliyoruz ve Kablonet'in yanında gelen uydu alıcısını vs. istemiyorum. Sadece kendilerinden internet hizmeti almak istiyorum bu mümkün mü?

Ben o şekilde kullanıyorum zaten. Başlangıç paketi diye geçiyor sonra iptal oldu.

Bu altyapıyı sanırım TT'nin DSL altyapısını kullanarak sağlıyorlar diye biliyorum ama adresimi sorguladığımda DSL altyapısı göremiyorum neden acaba?

DOCSIS'ten TV kablosundan geliyor bayağı memnunum ben. Önceki modemimi de router yaptım.

Bende kesikti kablo bir kısmı sıfırdan çektiler. O şekilde DSL paket var mı bilmiyorum. Ama GPON var sanırım.
Araştırdım hatta bendeki modemin aynından veriyorlar müşterilere. (Zyxel VMG3625-T50B) Ama üzerinde Kablonet logosu var. TurkNetten verilen modemlerde Zyxel yazıyor.

Bu TurkNet'in.

Bu da Kablonet'in.

Alamazsın analog kablo TV şart. GPON'da büyük ihtimalle öyle değildir.
Peki TurkNet dışında önerebileceğiniz bir ISS var mı?

DSL VDSL için bence anlamsız Kablonet. DOCSIS kısmı fazla indirme veriyor o avantajından iyi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…