Selam, sorum başlıktaki gibi. Kablonet'e geçmek istiyorum ama hazırda çanak antenden çektirdiğimiz kabloyla televizyon izliyoruz ve Kablonet'in yanında gelen uydu alıcısını vs. istemiyorum. Sadece kendilerinden internet hizmeti almak istiyorum bu mümkün mü?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 8 Şubat 2024
- Makaleler
- 1
Ben o şekilde kullanıyorum zaten. Başlangıç paketi diye geçiyor sonra iptal oldu.
Bu altyapıyı sanırım TT'nin DSL altyapısını kullanarak sağlıyorlar diye biliyorum ama adresimi sorguladığımda DSL altyapısı göremiyorum neden acaba..Ben o şekilde kullanıyorum zaten. Başlangıç paketi diye geçiyor sonra iptal oldu.
- Makaleler
- 1
Bu altyapıyı sanırım TT'nin DSL altyapısını kullanarak sağlıyorlar diye biliyorum ama adresimi sorguladığımda DSL altyapısı göremiyorum neden acaba?
DOCSIS'ten TV kablosundan geliyor bayağı memnunum ben. Önceki modemimi de router yaptım.
Tamam ben o kabloyu iptal ettim ondan bahsediyorum işte. DOCSIS kullanmadan DSL altyapısıyla hizmet alamıyor muyuz bunu merak ettim.DOCSIS'ten TV kablosundan geliyor bayağı memnunum ben. Önceki modemimi de router yaptım.
- Makaleler
- 1
Tamam ben o kabloyu iptal ettim ondan bahsediyorum işte. DOCSIS kullanmadan DSL altyapısıyla hizmet alamıyor muyuz bunu merak ettim.
Bende kesikti kablo bir kısmı sıfırdan çektiler. O şekilde DSL paket var mı bilmiyorum. Ama GPON var sanırım.
Alamazsın analog kablo TV şart. GPON'da büyük ihtimalle öyle değildir.
Araştırdım hatta bendeki modemin aynından veriyorlar müşterilere. (Zyxel VMG3625-T50B) Ama üzerinde Kablonet logosu var. TurkNetten verilen modemlerde Zyxel yazıyor.Bende kesikti kablo bir kısmı sıfırdan çektiler. O şekilde DSL paket var mı bilmiyorum. Ama GPON var sanırım.
Bu TurkNet'in.
Bu da Kablonet'in.
Peki TurkNet dışında önerebileceğiniz bir ISS var mı?Alamazsın analog kablo TV şart. GPON'da büyük ihtimalle öyle değildir.
- Makaleler
- 1
Araştırdım hatta bendeki modemin aynından veriyorlar müşterilere. (ZyXEL VMG3625-T50b) ama üzerinde Kablonet logosu var. Turknet'ten verilen modemlerde ZyXEL yazıyor.
Bu Turknet'in.Eki Görüntüle 276878
Bu da Kablonet'in.Eki Görüntüle 276879
Peki Turknet dışında önerebileceğiniz bir ISS var mı?
DSL VDSL için bence anlamsız Kablonet. DOCSIS kısmı fazla indirme veriyor o avantajından iyi sadece.
DSL VDSL için bence anlamsız Kablonet. DOCSIS kısmı fazla indirme veriyor o avantajından iyi sadece.
Evet ama evde bütün düzen bozulacak. Sıfırdan binadaki Türksat kutusundan koaksiyel kablo çekecekler vs. bir sürü iş...