Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
KZ'nin kulakliklarinda normal kabloyu cikartip Bluetooth modullu bir kablo taktiginda kablosuz yapabiliyorsun ama bu olay bunlarda da var midir bilemiyorum. Bu tur IEM'lerin cogu moduler kablo yapisina sahip oluyor.
Spery
Başarılı
Bluetooth modullu kablodan kastınız nedir?KZ'nin kulakliklarinda normal kabloyu cikartip Bluetooth modullu bir kablo taktiginda kablosuz yapabiliyorsun ama bu olay bunlarda da var midir bilemiyorum. Bu tur IEM'lerin cogu moduler kablo yapisina sahip oluyor.
- Makaleler
- 4
Bu, aslinda tamamen kablosuz da olmuyor boyuna asmali tiplere ceviriyor.
Bir de bu var:
Ek olarak linkteki firmanin da benzer bir modulu varmis.
TRN BT30 TWS Bluetooth Earphone Module
Individual Amp Section In order to bring the best out of our connected earphones, the BT30 has an in-built individual amp section with ultra-low distortion in the output signal. With its help, BT30 churns out enough power to drive the connected earphones easily to their full potential. TRN BT30...
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Hayir ancak bahsettigim modullerin aptX ses codec destegi var, uyumlu cihazda kotu ses verecegini sanmam.
Spery
Başarılı
Benim işimden dolayı tüm günüm pcde geçiyor, kulak içi ve kablosuz kulaklık istiyorum ama şarj için çıkarıp kenara bırakmam gerekmesin istiyorum. Linkte paylaştığım gibi kablosunu sadece şarjı bittiğinde takmamı sağlayacak bir versiyon biliyor musunuz?Hayir ancak bahsettigim modullerin aptX ses codec destegi var, uyumlu cihazda kotu ses verecegini sanmam.
- Makaleler
- 4
Ilk gorseldeki isteginize daha uygun ancak ulkeye getirebilir misiniz bilmiyorum.Benim işimden dolayı tüm günüm pcde geçiyor, kulak içi ve kablosuz kulaklık istiyorum ama şarj için çıkarıp kenara bırakmam gerekmesin istiyorum. Linkte paylaştığım gibi kablosunu sadece şarjı bittiğinde takmamı sağlayacak bir versiyon biliyor musunuz?
KZ Apt-X HD
APTX-HD LOSSLESS TRANSMISSION Sound transmission performance improved nearly three times.Compared with aptx's 352kbps bit rate, aptxHD is enhanced to 576kbps, which provides an advantage of "better than CD"listening experience. BLUETOOTH 5.0+EDR&CSR8675 BLUETOOTH CHIPS ?30% lower power...
Spery
Başarılı
Sonuç olarak aldığım kulak içinden memnun kalmadım ve g435 aldım. Bu da kulakları ağrıtabiliyor arada :/ onun dışında sıkıntısı yok çok sevdim.Tum gun takilacaksa kulak ici kesinlikle saglikli olmayacaktir.
Ortalama ustu cogu Bluetooth veya 2.4G destekleyen kulak ustu (tercihen all ear) kulakliklar kablolu da kullanilabiliyor.
Kulak sagliginizi da dusunun derim.