Spery

Başarılı
Linkte belirttiğim gibi kulaklıkların kablosu çıkarılabiliyor ama o şekilde kullanılabildiğine dair bir yer göremedim. Sadece kablo değişimi için mi böyle yapılmış bilgisi olan var mı?

Bluetooth modullu kablodan kastınız nedir?
1716130017405.webp

Bu, aslinda tamamen kablosuz da olmuyor boyuna asmali tiplere ceviriyor.

Bir de bu var:

1716130118947.webp

Ek olarak linkteki firmanin da benzer bir modulu varmis.

Son düzenleme:
Hayir ancak bahsettigim modullerin aptX ses codec destegi var, uyumlu cihazda kotu ses verecegini sanmam.
Benim işimden dolayı tüm günüm pcde geçiyor, kulak içi ve kablosuz kulaklık istiyorum ama şarj için çıkarıp kenara bırakmam gerekmesin istiyorum. Linkte paylaştığım gibi kablosunu sadece şarjı bittiğinde takmamı sağlayacak bir versiyon biliyor musunuz?

Benim işimden dolayı tüm günüm pcde geçiyor, kulak içi ve kablosuz kulaklık istiyorum ama şarj için çıkarıp kenara bırakmam gerekmesin istiyorum. Linkte paylaştığım gibi kablosunu sadece şarjı bittiğinde takmamı sağlayacak bir versiyon biliyor musunuz?
Ilk gorseldeki isteginize daha uygun ancak ulkeye getirebilir misiniz bilmiyorum.

Tum gun takilacaksa kulak ici kesinlikle saglikli olmayacaktir.
Ortalama ustu cogu Bluetooth veya 2.4G destekleyen kulak ustu (tercihen all ear) kulakliklar kablolu da kullanilabiliyor.
Kulak sagliginizi da dusunun derim.

Tum gun takilacaksa kulak ici kesinlikle saglikli olmayacaktir.
Ortalama ustu cogu Bluetooth veya 2.4G destekleyen kulak ustu (tercihen all ear) kulakliklar kablolu da kullanilabiliyor.
Kulak sagliginizi da dusunun derim.
Sonuç olarak aldığım kulak içinden memnun kalmadım ve g435 aldım. Bu da kulakları ağrıtabiliyor arada :/ onun dışında sıkıntısı yok çok sevdim.