Linkte belirttiğim gibi kulaklıkların kablosu çıkarılabiliyor ama o şekilde kullanılabildiğine dair bir yer göremedim. Sadece kablo değişimi için mi böyle yapılmış bilgisi olan var mı?
KZ'nin kulakliklarinda normal kabloyu cikartip Bluetooth modullu bir kablo taktiginda kablosuz yapabiliyorsun ama bu olay bunlarda da var midir bilemiyorum. Bu tur IEM'lerin cogu moduler kablo yapisina sahip oluyor.
KZ'nin kulakliklarinda normal kabloyu cikartip Bluetooth modullu bir kablo taktiginda kablosuz yapabiliyorsun ama bu olay bunlarda da var midir bilemiyorum. Bu tur IEM'lerin cogu moduler kablo yapisina sahip oluyor.
Individual Amp Section In order to bring the best out of our connected earphones, the BT30 has an in-built individual amp section with ultra-low distortion in the output signal. With its help, BT30 churns out enough power to drive the connected earphones easily to their full potential. TRN BT30...
Benim işimden dolayı tüm günüm pcde geçiyor, kulak içi ve kablosuz kulaklık istiyorum ama şarj için çıkarıp kenara bırakmam gerekmesin istiyorum. Linkte paylaştığım gibi kablosunu sadece şarjı bittiğinde takmamı sağlayacak bir versiyon biliyor musunuz?
Benim işimden dolayı tüm günüm pcde geçiyor, kulak içi ve kablosuz kulaklık istiyorum ama şarj için çıkarıp kenara bırakmam gerekmesin istiyorum. Linkte paylaştığım gibi kablosunu sadece şarjı bittiğinde takmamı sağlayacak bir versiyon biliyor musunuz?
APTX-HD LOSSLESS TRANSMISSION Sound transmission performance improved nearly three times.Compared with aptx's 352kbps bit rate, aptxHD is enhanced to 576kbps, which provides an advantage of "better than CD"listening experience. BLUETOOTH 5.0+EDR&CSR8675 BLUETOOTH CHIPS ?30% lower power...
Tum gun takilacaksa kulak ici kesinlikle saglikli olmayacaktir.
Ortalama ustu cogu Bluetooth veya 2.4G destekleyen kulak ustu (tercihen all ear) kulakliklar kablolu da kullanilabiliyor.
Kulak sagliginizi da dusunun derim.
Tum gun takilacaksa kulak ici kesinlikle saglikli olmayacaktir.
Ortalama ustu cogu Bluetooth veya 2.4G destekleyen kulak ustu (tercihen all ear) kulakliklar kablolu da kullanilabiliyor.
Kulak sagliginizi da dusunun derim.