Yer
Trabzon
İyi Sosyaller herkese. Yakın zamanda kablosuz çevre ekipmanlarına geçtim. Başta bir sorun yok gibiydi ancak 1 2 gün geçtikten sonra farede takılmalar, kulaklıkta ses takılmaları, Cyclon'e 2 de gecikmeler vs gibi gibi sorunlar çıkmaya başladı. Format vs atmadım. Direk takıp yazılımlarını kurdum ve kullanmaya başladım. USB'lerde bir sıkıntı var gibi geliyor bana ama tam olarak anlayamadım. Sorun nerede bir türlü bulamadım en son çare format atmayı düşünüyorum.

Port değişikliği işe yaramaz ise sinyal cakışması olabilir, alıcıları birbirlerine uzak tutup öyle deneyin.

Şimdi öyle yaptım. Kablosuzların usbleri anladığım kadarıyla 3.0 değil 3.0 olsa mavi olmalıydı değil mi? O yüzden mi uyumsuz oluyor acaba.
Sanmıyorum. 3.0 portu kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Ama yine de olabilir. Tüm ekipmanlarım kablosuz benimde, bence sinyal cakışması var.

Telefonunuzdaki Bluetooth'u kapatın, Samsung ise diğer bağlantı ayarlarından yakındaki cihazları tara ayarını kapatın. Yüzde 90 çok fazla Bluetooth sinyali olduğundan dolayı çakışma yaşanıyor.

Port değişikliği işe yaramaz ise sinyal cakışması olabilir, alıcıları birbirlerine uzak tutup öyle deneyin.

Sanmıyorum. 3.0 portu kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Ama yine de olabilir. Tüm ekipmanlarım kablosuz benim de, bence sinyal cakışması var.

Şöyle ki kablosuz toplamda 4 cihazım var. Dediğin gibi dağıttım 2 alta 2 üste olacak şekilde 2.0 olanlara taktım.

Telefonunuzdaki Bluetooth'u kapatın, Samsung ise diğer bağlantı ayarlarından yakındaki cihazları tara ayarını kapatın. Yüzde 90 çok fazla Bluetooth sinyali olduğundan dolayı çakışma yaşanıyor.

Telefonun Bluetooth'u hep açık evet saate bağlı olduğu için kapatıp deneyeyim.

Wraith modem kaynaklı olabilir dedi onu da uzaklaştırdım. Normalde 2 3 dk da bir olurdu takılma ama şu an bir sıkıntı yok. Olursa tekrar ileteceğim.

Bu arada Nova 5'in alıcı kablosunu takmadım anakartta Type-C girişi olduğundan direkt oraya taktım sorun olmaz sanırım.

Kulaklık sorununu sanırım çözdüm. Sonar aktif olduğunda sonar gaming seçili olduğundan 96KHz değerinde çalışıyor. Eski kulaklığımda da bu Hz değerine aldığımda CS2 de sesler karışıyordu. Sonarı disable yaptım. Normali 48KHz olduğu için seslerdeki karışıklık düzeldi.

Son düzenleme: