ExellionTR

Başarılı
Kablosuz mouseların kablolulara göre gecikmeleri olarak fark ediyor mu veya ne gibi farkları/artıları var ki bu kadar tercih ediliyor? şarj süreleri vs. ne durumda mesela? Merakımdan soruyorum daha önce kullanmadım. Masaüstü için alınıyorsa bir yerden bir yere taşınmıyor sonuçta. Kablosuz olarak yalnızca kulaklık kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi fiyata iyi kaliteli bir bluetooth mouse alırsanız oyunlarda farkını hissetmezsiniz. Ama oyun için kablolu öneririm. 500 liraya alacağın bir kablolu mouse her bluetooth mouseyi oyunda ezer. LoL oynarken oyunun ortasında şarjı bittiğinden öldüğümü hatırlarım.

İyi fiyata iyi kaliteli bir bluetooth mouse alırsanız oyunlarda farkını hissetmezsiniz. Ama oyun için kablolu öneririm. 500 liraya alacağın bir kablolu mouse her bluetooth mouseyi oyunda ezer. LoL oynarken oyunun ortasında şarjı bittiğinden öldüğümü hatırlarım.
500 TL'ye alacağın fare kablosuz olmamalı zaten, üzer yoksa.

Ben Ninjutso Sora V2 kullanıyorum. Daha önce kablolu kullanıyordum. Gerçekten daha iyi kabloluya göre. Bilseydim bu kadar geliştiklerini daha önce kablosuza geçerdim. Hem konforlu FPS oyunu için çok iyiler. Çünkü kablo sorunu ile yüz göz olmuyorum. Eksi tarafı varsa şarjı takip etmek oluyor. Onu da çok kolay kontrol edebiliyorum. Benim kullandığım premium bir mouse alırsanız bana kesinlikle teşekkür edersiniz 40 gr ağırlığa sahip. İyi günler. Sevgiler , saygılarla.

Kabloludan kablosuza geçtiğim zaman, resmen özgürleştiğimi hissettim. Mouse'a ek ağırlık yapan, hareketi zorlaştıran bir etken olmuyor.