Kablosuz gaming kulaklık önerisi

jackarmis 37

Başarılı
Kullandığım 2 forum var. Bu 2 forum sayesinde bilgisayarımı, oyuncu koltuğumu, klavyemi, faremi, mouse padimi satın aldım. Bir tek kulaklığım kaldı. Kulaklığımı da alıp öneri konuları açmayı bırakacağım. Bütçe belirtemiyorum çünkü kulaklığa dair bilgim tamamen 0. Marka takıntım yok, kaliteli olmak şartıyla F/P ürün kullanmayı severim. Rahat olması benim için olmazsa olmaz; kulağıma baskı veya kafama baskı yapsın istemiyorum. Uzun saatler rahatsız edecek şekilde kullanmak istiyorum. LoL oynuyorum. 5-6 yıl önce saçımın tepesini döktüğünü hissettiğim için kulaklık kullanmayı bırakmıştım, PC hoparlörünü kullanıyordum. Pişman etmeyecek bir kulaklık almak istiyorum. Normalde AirPods kullanmayı düşünmüştüm fakat Bluetooth olduğu için bayağı gecikmeli olur, oyunlarda dezavantaj yaşarsın dediler.

Not: Her siteden alabilirim ama Amazon.com.tr üzerinden olursa tadından yenmez çünkü hem indirimim var hem de kulaklık seçiminde zorlandığım için iade konusunda sorun yaratmazlar (tabii ki iade etmek için satın almıyorum).

Amazon kendi satıyor 4.790 TL'ye aynı ürün mü acaba yoksa farklı mı bu?

Bluetooth hiçbir şekilde kullanmayacağım, tamamen oyun için alıyorum, eğer Bluetooth var diye ekstra para ödemem gerekiyorsa o toplara hiç girmeyeyim çünkü dediğim gibi kullanmayacağım. Sadece PC de kullanılacak. Öneri için teşekkür ettim. Daha başka öneriler gelir mi, SteelSeries ürünlerinin nedense 1 tık kalitesiz olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biri Nova 3P Wireless, diğeri Nova 3PC Wireless diye geçiyor. Ama 3P sadece PlayStation için değil, PC'de de USB alıcısıyla çalışıyor.

Attığın Nova 3P Wireless'ı alabilirsin. PC'de kutudan çıkan USB alıcısıyla kullanırsın, Bluetooth açmana gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonu önemli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…