emilbreivik 41

Başarılı
Tüm donanımlar kablolu olduğu için artık bir yerde zorlamaya başladı. Artık tüm donanımları kablosuz olarak değiştirmek istiyorum. Şu anlık sadece kulaklık, mouse ve mouse pad almayı düşünüyorum. Klavyeyi en sona bıraktım, başka zaman alacağım onu da.

Mouse olarak; Wraith ATK Dragonfly A9 düşünüyorum. MOUSE
Mouse pad olarak; Wraith Spirit of Aim Speed versiyonunu düşünüyorum. MOUSE PAD
Kulaklık olarak; Havit Gamenote Fuxi-H7. KULAKLIK

Donanımlar için belirlediğim fiyatlar aşağı yukarı attığım ürünlerin fiyatlarıyla aynı. Kullanacağım ürünleri genel olarak beyaz renkte almayı tercih ediyorum.

Mouse konusunda emin değilim, attığım modeli önermeyen kişilerin yorumunu okudum ve aynı markanın VXE R1 Pro modelini önerdiler. Ona da o kadar para vermek istemediğim için alırsam eğer o modelin R1 SE+ olanını alabilirim.

Mouse pad olarak da attığım modeli alacağım çok yüksek ihtimalle. Çünkü neredeyse herkes tarafından önerilen bir ürün, forumlarda daha önce açılan konularını okumuştum ürün hakkında.

Kulaklık için de aynısını diyebilirim ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum. Ben fiyatından ve görünüşünden dolayı almayı düşünüyorum. Yine de bu fiyat bandında önereceğiniz farklı bir kulaklık varsa öğrenmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm donanımlar kablolu olduğu için artık bir yerde zorlamaya başladı. Artık tüm donanımları kablosuz olarak değiştirmek istiyorum. Şu anlık sadece kulaklık, mouse ve mouse pad almayı düşünüyorum. Klavyeyi en sona bıraktım, başka zaman alacağım onu da.

Mouse pad olarak; Wraith Spirit of Aim Speed versiyonunu düşünüyorum. MOUSE PAD
Kulaklık olarak; Havit Gamenote Fuxi-H7. KULAKLIK

Donanımlar için belirlediğim fiyatlar aşağı yukarı attığım ürünlerin fiyatlarıyla aynı. Kullanacağım ürünleri genel olarak beyaz renkte almayı tercih ediyorum.

Mouse konusunda emin değilim, attığım modeli önermeyen kişilerin yorumunu okudum ve aynı markanın VXE R1 Pro modelini önerdiler. Ona da o kadar para vermek istemediğim için alırsam eğer o modelin R1 SE+ olanını alabilirim.

Mouse pad olarak da attığım modeli alacağım çok yüksek ihtimalle. Çünkü neredeyse herkes tarafından önerilen bir ürün, forumlarda daha önce açılan konularını okumuştum ürün hakkında.

Kulaklık için de aynısını diyebilirim ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum. Ben fiyatından ve görünüşünden dolayı almayı düşünüyorum. Yine de bu fiyat bandında önereceğiniz farklı bir kulaklık varsa öğrenmek isterim.
Mouse ve gamepad iyi sayılır işinizi görür ama o kulaklığı almanızı önermem sorun yaşayan çok.

Mouse pad olarak; Wraith spirit of aim Speed versiyonunu düşünüyorum. MOUSE PAD
Kulaklık olarak; Havit Gamenote fuxi-h7. KULAKLIK

Mouse konusunda emin değilim, attığım modeli önermeyen kişilerin yorumunu okudum ve aynı markanın vxe R1 Pro modelini önerdiler. Ona da o kadar para vermek istemediğim için alırsam eğer o modelin R1 SE+ olanını alabilirim.

Mouse alınır gayet iyi.

Kulaklık,

Mouse pad,

Spirit of aimden çok daha iyi fiyatına göre.

Bir mousepad için 1500TL gibi paraları vermeyi mantıklık bulmuyorum. Klasse Pro kullanıyorum, Faceit 10 levelim ve mousepade gelene kadar yatırım yapılacak çok şey var. Ordan kıstığınız bütçeyi daha iyi bir kulaklık almak için kullanmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca mouse olarak A9 Plus kullanıyorum, çok memnunum. Sadece ara sıra kopukluk yapıyor ama genel bir problem gibi durmuyor, mouse altındaki tuşundan kapatıp açtığımda düzeliyor ve uzun süre tekrarlamıyor.

Bir mouse pad için 1500TL gibi paraları vermeyi mantıklık bulmuyorum. Klasse Pro kullanıyorum, FACEIT 10 levelim ve mousepade gelene kadar yatırım yapılacak çok şey var. Oradan kıstığınız bütçeyi daha iyi bir kulaklık almak için kullanmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca mouse olarak A9 Plus kullanıyorum, çok memnunum. Sadece ara sıra kopukluk yapıyor ama genel bir problem gibi durmuyor, mouse altındaki tuşundan kapatıp açtığımda düzeliyor ve uzun süre tekrarlamıyor.

Katılıyorum, hikayeli oyunlar oynanıyorsa kesinlikle fazla bütçe harcanmamalı. Ancak hard FPS oyuncuları için aynı şeyi diyemem.

Bir mousepad için 1500TL gibi paraları vermeyi mantıklık bulmuyorum. Klasse Pro kullanıyorum, Faceit 10 levelim ve mousepade gelene kadar yatırım yapılacak çok şey var. Ordan kıstığınız bütçeyi daha iyi bir kulaklık almak için kullanmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca Mouse olarak A9 plus kullanıyorum, çok memnunum. Sadece ara sıra kopukluk yapıyor ama genel bir problem gibi durmuyor, mouse altındaki tuşundan kapatıp açtığımda düzeliyor ve uzun süre tekrarlamıyor.

Aktif olarak Rival 3 mouse ve Klassegear Classic 70x30 model mousepad kullanıyorum. Mouse ani dönüşlerde ve hızlı çevirmelerde dönmüyor, takılıyor. Belki sorun mousedadır diye farklı bir mouse ile de denedim ama onda da aynı sorun oldu. Ama mousepad olmadan, masanın yüzeyinde yağ gibi kayıyor iki mouse da.

2 mouseda da aynı sorun olunca, mousepadde sorun var diye düşündüm. Belki mousepad ucuz ve kalitesiz diye böyle oluyordur ama arkadaşımda da aynı 2 ürün var ve o aynı sorunları yaşamıyor.

O yüzden de bu model çok önerildiği için bunu almak istiyorum.

Aktif olarak Rival 3 mouse ve Klassegear Classic 70x30 model mousepad kullanıyorum. Mouse ani dönüşlerde ve hızlı çevirmelerde dönmüyor, takılıyor. Belki sorun mousedadır diye farklı bir mouse ile de denedim ama onda da aynı sorun oldu. Ama mousepad olmadan, masanın yüzeyinde yağ gibi kayıyor iki mouse da.

2 mouseda da aynı sorun olunca, mousepadde sorun var diye düşündüm. Belki mousepad ucuz ve kalitesiz diye böyle oluyordur ama arkadaşımda da aynı 2 ürün var ve o aynı sorunları yaşamıyor.

O yüzden de bu model çok önerildiği için bunu almak istiyorum.
Klasse Classic ve Pro aynı kalitede değiller hocam. Ben de A9 Plus almadan önce Rival 3 kullandım yıllarca, herhangi bir problem yaşamadım. Bütçeniz toplam 10-12k olsa buyrun seve seve alın ama almayı düşündüğünüz mouse ve kulaklık giriş seviye ürünler, paranızı bunları yükseltmeye harcarsanız emin olun daha mutlu olursunuz. Ayrıca Klasse Pro'nun 1-2 farklı deseni indirimdeydi, 300 TL'ye alabilirsiniz.