Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bu iyi gibi duruyor. Bütçe sınırınız da yokken deneyebilirsiniz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Steelseries Aerox 3 Wireless kullanıyorum. Aşırı memnunum. Ama bir keresinde farkında olmadan kablolu sürümünü almıştım. "Wireless" yazdığından emin olmakta fayda var. 
G Pro X Superlight 2. Yazılımıyla, pil ömrüyle mükemmel bir tercih. Evde kullanıyorum, bir kutu da sıfır var öyle seviyorum fareyi.
S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Logitech G Pro X Superlight 2
Hafif olması gerçekten büyük avantaj. Hero sensöre sahip ve sıfıra yakın gecikme süresi var. Eğer Valorant, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan, kesinlikle alınır. Ayrıca bildiğim kadarıyla pil ömrü de oldukça uzun.
Hafif olması gerçekten büyük avantaj. Hero sensöre sahip ve sıfıra yakın gecikme süresi var. Eğer Valorant, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan, kesinlikle alınır. Ayrıca bildiğim kadarıyla pil ömrü de oldukça uzun.
CyHaN_Atalay
Uzman
Logitech düşmanı Wraith aşığı birisi değilim fakat Superlight 2 hem bazıları için fazla ufak hem de aşırı hassas bir mouse. FPS oyunların da bazen mouse hareketlerini abartıp mouse'u monitöre çaptırabiliyorsun. Çoğu mouse'da bir şey olmaz lakin Logitech'in bataryası üst tarafa yapışık olduğu için direkt çıkıyor. Teknik servise götürüp ürün değişimine kadar gidersin lakin eğer stokta varsa. Yoksa para iadesi yapılıyor.
Hocam bu iyi gibi duruyor. Bütçe sınırınız da yokken deneyebilirsiniz.
Logitech ekipmanları: G335 ve G920 var. Logitech'ten kesinlikle nefret etmiyorum aksine bilindik markalar arasında en iyisi bana göre
Pil ömründe de haklısın. Çoğu özelliği aktif ettiğinde bile 1 hatta 2 hafta bile şarjsız dayanabiliyor. Ekiple test ettik gerçi ben değil de onlar test etti.Logitech G Pro X Superlight 2
Son düzenleme:
1k Hz ile kullanınca en son ne zaman şarja taktığımı unutuyorum fareyi.Logitech düşmanı Wraith aşığı birisi değilim fakat Superlight 2 hem bazıları için fazla ufak hem de aşırı hassas bir mouse. FPS oyunların da bazen mouse hareketlerini abartıp mouse'u monitöre çaptırabiliyorsun. Çoğu mouse'da bir şey olmaz lakin Logitech'in bataryası üst tarafa yapışık olduğu için direkt çıkıyor. Teknik servise götürüp ürün değişimine kadar gidersin lakin eğer stokta varsa. Yoksa para iadesi yapılıyor.
Logitech ekipmanları: G335 ve G920 var. Logitech'ten kesinlikle nefret etmiyorum aksine bilindik markalar arasında en iyisi bana göre
Pil ömründe de haklısın. Çoğu özelliği aktif ettiğinde bile 1 hatta 2 hafta bile şarjsız dayanabiliyor. Ekiple test ettik gerçi ben değil de onlar test etti.
CyHaN_Atalay
Uzman
Benim ekip yine 1 ay falan kullandı şu batarya sorunu çıkmadan önce 1 ayda sanırsam 2 kez falan şarj ettiler. 4000hz'de bile kullanıyordu birimiz. Batarya kapasitesi olarak en iyi fare olabilir ondan hiç şüphem yok.1k Hz ile kullanınca en son ne zaman şarja taktığımı unutuyorum fareyi.