Makaleler
3
İş için kullandığım laptopa kablosuz mouse almak istiyorum. Cihazda sadece 1 tane USB tip A portu olduğu için tercihim kablosuz alıcılardan çok Bluetooth'lu modellerden yana. Kafamda belirli bir bütçe yok, uzun ömürlü ve kaliteli olan en uygun fiyatlı cihazı almak istiyorum. Burada anahtar kelimeler "kaliteli" ve "en ucuz" şeklinde. Kalkıp 5 bin TL veya 5 TL'lik mouse atmayın, komik olmuyor. İlla bir şey dememi isterseniz de 500-1000 TL falan diyebilirim ama 1000 dedim diye de zorlamanıza gerek yok. Daha ucuza benzeri varsa tercihimdir.

Kaliteden kastım uzun ömür, hissiyat, belli bi' ağırlık, tokluk hissi vs. Elimde ucuz Çin malı (gerçi Çin malı artık ne kadar dandik tartışılır da) bir ürün hissiyatı uyandırmasın.

Direkt bluetooth bir modelle uğraşmak yerine eli yüzü düzgün bir USB çoğaltıcı almanızı önerebilirim. Direkt bluetoothla çalışsın isteyince çünkü seçenekler daralıyor.

@16015, Type-C to Type-A dönüştürücüm de var ancak bilirsiniz ki doğrudan bağlamak hem kozmetik hem de taşıma kolaylığı olarak avantajlı oluyor.

Zaten ille de Bluetooth olsun istemiyorum, sadece önceliğim onlar. Derseniz ki "şöyle sağlam, uygun fiyatlı bir model var, Bluetooth versiyonları için fazladan 200-300 vermen gerek" o zaman seve seve USB alıcılı modeli de alırım.