Yanlarında gelen dongle ile kullanmanız daha iyi olur. Ama dongle bozulursa ve destekliyorsa düzgün bir BT cihazı da iş görür. Çünkü forumda da bazen görüyorum, çoğu BT'nin gecikme oluşturduğunu falan yazıyor. Yıllardır gamepad'i BT ile kullanıyorum ve gecikme sorunu hiç yaşamadım. Elbette çok uzak mesafede kullanmadım, uzak mesafe için de zaten antenli BT cihazları satılıyor.
Scyrox için bağlantıdaki siteyi kullanın. Dongle zaten USB kablo ile bağlıyorsunuz, fareye yakın bir yere koyun.
Farenin uygulaması siteye göre bayağı kötü kalıyor. Pil yüzdesi ve arayüz sitede daha basit. Tavsiye olarak düz kullanımda 1000 Hz ve competition modunu açmanı öneririm. CM modunun sağladığı hıza alışınca günlük kullanımda da bırakamıyorsun. Biraz pil yiyor ama Polling Rate yani Hz artırmak kadar şarj götürmüyor. Onun dışında Profile 2 açıp oraya da CM modu ve 4000 Hz ayarlayıp, rekabetçi FPS oyunlarında o profili kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 136002
Kısaca tek yapman gereken Scyrox sitesini tarayıcı sık kullanılanları(yer imleri) sabitlemek. Veya direkt sayfa kısayolu da oluşturabilirsin. Uygulamasını da güncellemeler için tutabilirsiniz.
Eki Görüntüle 136003
Bu arada fareyi hiç bitecek kadar kullanmadım. Genelde oyun falanı gamepad ile oynarken USB takıp şarj ediyorum. En düşük %20 falan görmüşümdür. Belki pil açısından iyi değildir bilmiyorum.
Klavye için kendim en azından kablolu kullanıyorum. Zaten sabit olduğundan kablosuz diğer cihazların sıkıntı yaşamaması için kablolu kullanıyorum. Bir de elimdeki klavyenin pili o kadar fazla değil. Belki ileride aynı farenin dongle gibi bir ürün alırsam klavyeyi de kablosuz kullanırım. Kısaca eğer masanı kirletmiyor ve alanın varsa klavyeyi kablolu kullanmanı öneririm.