NVIDIA ldat testlerinde modern kablosuz farelerin, birçok standart kablolu Mouse'tan daha düşük gecikme süresi sunduğu tescillendi. Bugün espor arenalarında oyuncuların %90'ından fazlası kablosuz kullanıyor. Kablonun yarattığı o mouse drag hissi, aslında senin aim kablosuzun 0.1Ms'lik teorik gecikmesinden çok daha fazla bozuyor.

Hepinize teşekkür ederim, o zaman bir dahaki alışımda kulaklığı kablolu diğerlerini kablosuz alıyorum.

Hepinize teşekkür ederim, o zaman bir dahaki alışımda kulaklığı kablolu diğerlerini kablosuz alıyorum.

Bir klavyeye sırf kablosuz diye daha fazla para verilmemeli bence 3'ü arasından en önemsizi klavye olabilir aradaki farkı fareye verin daha iyi bir şey alın.

Kablosunu takınca demek istemiş sanırım. Kullandığın süre kısa bu arada. ATK A9 modellerinde 800 mAh batarya var 2 hafta her gün 12 saat oynasan bile gidiyor :D

VXE MAD R kullanıyorum bende 36gr fare kabloyu takınca 136 gr gibi hissettiriyor.
200 mAh bataryası var, %10'un altına inince bildirim atıyor takıyorum direkt.
ATK uygulamasından ayarlayabiliyorsunuz bu arada %5'e falan ayarlayın kurtarır.

1772305987308.webp

Bir klavyeye sırf kablosuz diye daha fazla para verilmemeli bence 3'ü arasından en önemsizi klavye olabilir aradaki farkı fareye verin daha iyi bir şey alın.

VXE MAD R kullanıyorum bende 36gr fare kabloyu takınca 136 gr gibi hissettiriyor.
200 mAh bataryası var, %10'un altına inince bildirim atıyor takıyorum direkt.
ATK uygulamasından ayarlayabiliyorsunuz bu arada %5'e falan ayarlayın kurtarır.

Eki Görüntüle 230070

VXE MAD R'de çok güzel mouse. 36gr bayağı +.

Haklısınız. Klavyeye kablosuz diye para verilmemeli. mouse en önemlisi, sonra kulaklık, en son klavye.