Merhaba herkese, yakın zamanda kablosuz mouse ve mouse pad almak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim, hem işim gereği hem de sıkça oyun oynadığım için günün büyük bir bölümünü bilgisayarda geçiriyorum. Bu yüzden üründe kalite ve konfor olduğu kadar dayanıklılık (uzun kullanım) da arıyorum. Şu an aktif olarak Logitech G PRO X Superlight 2 ve SteelSeries QCK xxl kullanıyorum. Yıllardır Logitech mouse (G PRO X SL, G403, G303, G300s) kullanmış biri olarak konfor ve performans olarak memnunum fakat her kullandığım Logitech farede şu problemleri yaşıyorum:
Mouse pad noktasında ise şu ürünler hoşuma gitti:
Cam mouse pad fiyatına değer mi? Sıraladığım cam mouse padler arasında fiyat farkları var, bu fiyat farkına değecek bir kalite farkı mevcut mudur?
Sonuç olarak, deneyimleriniz doğrultusunda saydığım ürünlerle ilgili önerileriniz varsa dinlemek isterim. Şimdiden herkese teşekkürler, iyi sosyaller.
- Plastik malzemenin (özellikle baş parmağımı koyduğum kısım) çok hızlı bir şekilde aşınması/soyulması.
- 1-3 yıl kullanımdan sonra mouse buttonların çift tıklama veya tıklamama problemleri ortaya çıkması.
- El terlemesine bağlı rahatsızlık vermesi.
Mouse pad noktasında ise şu ürünler hoşuma gitti:
- Abyssgaming Scarlet cam mouse pad (Wraith)
- Dream gamer aim stormer thunder glass mouse pad (meyer)
- Tenta-X oni's oath glass mouse pad (meyer)
- Klasse gosu gaming mouse pad (klassegear)
Cam mouse pad fiyatına değer mi? Sıraladığım cam mouse padler arasında fiyat farkları var, bu fiyat farkına değecek bir kalite farkı mevcut mudur?
Sonuç olarak, deneyimleriniz doğrultusunda saydığım ürünlerle ilgili önerileriniz varsa dinlemek isterim. Şimdiden herkese teşekkürler, iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: