Kaç adet banka hesabınız var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 680
  • Etiketler Etiketler
    banka kaç var
5

5124

Ziyaretçi
Merhaba,

Kaç adet banka hesabınız var? En çok aktif kullandığınız banka hangisi? Bende 4 tane var ama en çok Enpara'yı kullanıyorum.

Garanti var sadece. Merak ettiğimden soruyorum birden fazlası ne işinize yarıyor?

Birkaç defa işe gir çık yaptım, ondan dolayı maaş hesapları artıyor. İşten çıkınca normalde iptal ettiriyorumda unutuyorum etmeyi kalıyor öyle. Her iş yerinde bazen maaşlar farklı bankalara yattığı için hesap açmak zorunda kalıyordum. Ama sonradan lazım olabiliyor.

7 tane var, 4'ünde 6 tane kredi kartı mevcut. Aktif olarak 2 tanesini kullanıyorum. Tek ortak noktaları hepsine borcum var.

7 tane var, 4'ünde 6 tane kredi kartı mevcut. Aktif olarak 2 tanesini kullanıyorum. Tek ortak noktaları hepsine borcum var.

Hocam Allah kolaylık versin, her bir bankaya borç olması iyi bir şey değil bence elbet birini ödemediğin zaman icralık oluyorsun.

Merhaba,

Kaç adet banka hesabınız var? En çok aktif kullandığınız banka hangisi? Bende 4 tane var ama en çok Enpara'yı kullanıyorum.
Enpara,Nays,Garanti. Enpara en çok kullandığım banka, Garanti güzel taksit imkanları veriyor diye hesap açmıştım, Nays'da güzel kampanyalar oluyor spotify cashbacki falan oluyor.

3 tane var. Yatırımlarımı bankalar arası bölüştürüyorum. Hiçbir zaman bütün yumurtalarını aynı sepete koyma demişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…