4 adet var. Yapıkredi, Ziraat, Halkbank ve yurtdışında öğrenciyken açtığım Polonya bankası hesabı Pekaobank. Türkiye'ye geri dönerken pekao euro hesabını kapatmayı unuttum ve en son telefonum kırılmadan kontrol ettiğimde euro hesabı eksiye geçmişti. Yeni telefonumda login olamıyorum Polonya hattımı kapattığım için ve 2 yıldır kontrol edemiyorum hesabı daha da eksiye gitti mi diye. Yeniden Avrupa'ya gideceğim zaman sıkıntı olmaz umarım bu durum.

Neredeyse tüm bankalarda hesabım var. Aralarından sadece Enparayı sürekli kullanıyorum. Diğerlerini çok az kullanıyorum.

Enpara
QNB
Ziraat
Yapıkredi
İş Bankası
Denizbank
Akbank (İptal ettirdim)

Ön ödemeli kartlar kısmında da;

Nays
Papel
Sipay
Popypara
UPTION
Parolapara
Tami
Param
Papara

Bu arada Enpara galiba geçiş falan yapıyomuş da o konuyu tam anlayamadım, kafam basmadı. IBAN adresimiz değişecekmiş sanırım da, uygulama falan hep aynı mı kalacak, sadece IBAN mı değişecek. Bu konuda bilgisi olan var mı çok kısa, buraya sıkıştırayım hazır konuyla ilgiliyken.

Neredeyse tüm bankalarda hesabım var. Aralarından sadece Enpara'yı sürekli kullanıyorum. Diğerlerini çok az kullanıyorum.

Enpara
QNB
Ziraat
Yapı Kredi
İş Bankası
DenizBank
Akbank (İptal ettirdim)

Ön ödemeli kartlar kısmında da;

Nays
Papel
Sipay
Popypara
UPTION
Parolapara
Tami
Param
Papara

Bu arada Enpara galiba geçiş falan yapıyormuş da o konuyu tam anlayamadım, kafam basmadı. IBAN adresimiz değişecekmiş sanırım da, uygulama falan hep aynı mı kalacak, sadece IBAN mı değişecek. Bu konuda bilgisi olan var mı çok kısa, buraya sıkıştırayım hazır konuyla ilgiliyken.

Evet aynı uyarı bana da geliyor. IBAN'lar değişiyor farklı bir altyapı ile anlaşmış ondan dolayı.

12 banka var aktif 6-7 tanesini kullanıyorum faiz, yatırım, maaş derken o kadar çok fazlaki kafa bulanıyor bir süre sonra yaş 40 oldu mu hepsini kapatıp 1 tane kullanmayı düşünüyorum.