Kaç adet banka hesabınız var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 680
  • Etiketler Etiketler
    banka kaç var
Vakıf, Akbank ve Enpara.

Lanet olsun Akbank'a, aramayın dedikçe kredi kartı çıkartmak için arıyorlar. Bir de 25k limit veriyorlar aklımı çeliyorlar.

Güncel olarak vakıf, ara sıra Enpara, maaş yattığı sıralarda Akbank kullanıyordum herhalde kapatacağım artık.

Konu sahibi sahip olduğunuz banka hesabını öğrenmek istiyor, ben uyarayım. (!)

Ne olur ne olmaz diye açabildiğim tüm yerlerden açmıştım, 6 adet bulunuyor.

6 adet banka hesabım var. Aktif olarak parolpara yı kullanıyorum.

3 Bankada hesabım var biri maaş için diğeri de birikim için ama 3.banka eskiden maaş yattığı için var. Hesabımı kapatmak istiyorum ama zaman bulamadım hala üşeniyorum .

Hocam Allah kolaylık versin, her bir bankaya borç olması iyi bir şey değil bence elbet birini ödemediğin zaman icralık oluyorsun.

Berbat bir şey tabii ki. 2026 yaz sonu kadar 1 bankaya düşürmeyi hedefliyorum. Limitleri de düşüreceğim tatlı tatlı hayatıma devam edeceğim. Stresten başka bir şey değil.

Merhaba,

Kaç adet banka hesabınız var? En çok aktif kullandığınız banka hangisi? Bende 4 tane var ama en çok Enpara'yı kullanıyorum.
Akbank(3-4 ayda 1000 TL Hepsiburada çeki veriyor. Steam %50 geri ödeme veriyor. Onun için tutuyorum. Vermezse boş duruyor.)
Garanti(Önceden Bonus Genç kullanıyordum. Şuan Flexi kullanıyorum. Kart ücreti yok. Sanal kart ile tüm kampanyalara ücretsiz katılıyorum.)
Kuveyttürk(Kredi kartı ücreti yok. Genelde Hepsiburada taksitlerinde kullanıyorum. Kasım ayında vs. 12 taksit kampanyasında işimi çok gördü. Ayrıca Sağlık harcamalarına 5 taksit yapıyor. Dişci vs. olursa taksit güzel oluyor. Ayrıca havale ücretsiz)
Enpara(Kartım bile yok. Sadece havale için kullanıyorum.)
İş Bankası(Nays için kullanıyorum. Zamanında Maximum Genç kartım vardı.)
Ziraat(Staj,asker harçlığı,ehliyet vergileri vs. hepsi için bunu kullandım. Ama şuanda aktif olarak kullanmıyorum. Kredi kartımda var. Her sene kullanmayınca yıllık Süper Lig paketi veriyor. Onun için tutuyorum.)
Yapı Kredi( World Eko kredi kartım var. Kredi kartı ücreti yok. Bunu da 3-4 ay kullanmayınca 5000 TL alışverişe 500 TL, 300 TL alışveriş 100 TL gibi güzel kampanyalar var. Onun için kullanıyorum.)
Dijital Olarak Sipay var. Bunuda uygulamalardan %40 geri ödeme almak için kullanıyorum.

Üç olması lazım. İş Bankası Nays'ı yemek sepeti vb anlık harcamalar için kullanıyorum. Normal İş Bankası hesabım ayrıca var ama şifresini unuttum. Bir senedir giremiyorum. Gidip şubeden işlem yaptırmak gerekli ama içinde para yok diye uğraşasım gelmiyor. Nays kartımın içinde sürekli para bırakmadığım için rahat rahat kartımı kayıt edebiliyorum istediğim yere. İkinci olarak Yapı Kredi var. İşte birisine havale vs yapacağım zaman veya bana para geleceği zaman bunu kullanıyorum. İçinde 2-3K oluyor genelde. Fazlasını tıraşlayıp ıng'ye atıyorum. Üçüncü bankam ise ing. Günlük yüksek faiz vs veriyorlar diye açmıştım. Öyle az biraz biriktirdiğim tüm birikimim şu anda ıng'de yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…