Meraktan dolayı. Film izlemeyi seven birisi olarak, meraktan dolayı izlemek istedim.İsteyen istediğini izleyebilir elbette. Tamamen merak ve zevk meselesi olduğunun ve kişiden kişiye değişeceğinin farkındayım ancak sormadan edemiyorum. Bu filmi neden izlemek istiyorsunuz? Yani konusunu veya oyunculuklarını aşırı merak ettiğinizden filan mı? Ya da başka bir şeyden dolayı mı? Amacım karışmak veya izlemenize karşı çıkmak değil elbette. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Çünkü Cumali Ceber ve Kadıköy Boğası gibi filmleri izlemektense, TRT Çocuk'tan Rafadan Tayfa'yı izlemenin çok daha zevkli ve mantıklı bir tercih olduğunu düşünmekteyim.
Detaylar
Kim cevapladı?Izleyemezseniz uzulmeyin. Bir kac Youtube kanali onereyim, onlara bir bakin. Turkiye'de milyonlarca dolar harcanarak yapilan filmlerden cok cok daha iyi is cikariyor bu adamlar. Ustelik ucretsiz yayinliyorlar. Anime, bilim kurgu, macera, ne ararsan var, sinema filmi kalitesinde.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Kendinizi değersiz gördüğünüzü varsayıyorum.
SunseTTime
Uzman
Çok kaliteli bir film. Ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında yer alacaktır (!)
Mümkünse izleme dostum filmin IMDB bölümünde filmi yapanlar resmen dalga geçmişler eğer değişmemiş ise IMDB'ye bakınca ne demek istediğimi anlarsın. Bunun dışında diğer izlememe sebebin bu tür yapımlara para kazandırıp sektördeki diğer kişilerin de böyle kolay yoldan parayı vurma amacıyla leş filmler çıkarıp Türk film sektörünü iyice dibe vurmalarını engellemek olmalı. Sadece sana değil herkese bunu öneriyorum.
Son düzenleme:
Şu filmi izlemek yerine, Kemal Sunal filmi izlemek daha iyi.Mümkünse izleme dostum filmin IMDB bölümünde filmi yapanlar resmen dalga geçmişler eğer değişmemiş ise filmin kadrosuna bakınca ne demek istediğimi anlarsın. Bunun dışında diğer izlememe sebebin bu tür yapımlara para kazandırıp sektördeki diğer kişilerin de böyle kolay yoldan parayı vurma amacıyla leş filmler çıkarıp Türk film sektörünü iyice dibe vurmalarını engellemek olmalı. Sadece sana değil herkese bunu öneriyorum.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-