Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Türk komedi filmi klasiği, cinselligi göze vura vura komik bir sey çıkartmaya çalışmak.
Lessra
Başarılı
1 kişi bile izlerse büyük başarı. 1.0 puanlık yeni filmimiz hayırlı olsun.
Testo taylanın 2 videosu bile toplam 13 milyon izlendi bu mu izlenmeyecek ne paralar kazancaklar ya bu adam neden ünlü oldu ki hala anlamıyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
Halil Söyletmez, Cumali Ceber'in IMDb'deki rezaletini devretmek için filmi gizlice fonladı herhalde başka bir açıklaması olamaz. Bi insan niye bu film için bütçe ve vakit harcar.![]()
Çünkü bu adam ünlü oldu, seven de sevmeyen de lafını yapiyor. Yani, etkileşim uçuyor. Win-win zira film iyi de olsa kötü de olsa millet linclemek icin paylaşacak, kesit paylasacak falan derken yine kazanacaklar. Estetik kaygı = 0, sanatsal kaygı = 0.
- Makaleler
- 6
Testo taylanın 2 videosu bile toplam 13 milyon izlendi bu mu izlenmeyecek ne paralar kazancaklar ya bu adam neden ünlü oldu ki hala anlamıyorum.
O videolar ile bunu karşılaştırmamalıyız. Video olabilir özellikle ilk videosunu izlediğimde kendisine üzülmüştüm şahsen.(çocukluğunda yaşadığı olaylar) ama bu film tamamen saçma. İzlenmez.
Yönetmenin daha önce yaptığı işlere bakarak ne kadar harikulade bir filmin geldiğini söyleyebiliriz.Yönetmeni kimse harbi benden de boş adamın tekiymiş.![]()