Bayır domuzu gibi oldum diyor ya biri süpürge ile ilişkiye giriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Kabahatler Kanununa göre bu ve bunun gibi insanlara ceza verilmesi gerekiyor. Son zamanlarda bu tarz sapıklık olayları arttı. Bu tarz şeyler makaraya vurmakla falan olmaz.
Hocam demin bir Video'ya rastladım adam süpürge ile cinsel ilişkiye girecek bayır domuzu oldum diyor.Kabahatler Kanununa göre bu ve bunun gibi insanlara ceza verilmesi gerekiyor. Son zamanlarda bu tarz sapıklık olayları arttı. Bu tarz şeyler makaraya vurmakla falan olmaz.
- Makaleler
- 1
Kuduruklar.
Hocam demin bir Video'ya rastladım adam süpürge ile cinsel ilişkiye girecek bayır domuzu oldum diyor.![]()
Acaba süpürgeyi rahat bıraktımı...
Duvar daha iyi.
- Makaleler
- 1
Boşuna demiyoruz, cinsel açlığın Afrika'sı Türkiye. Damacanaya sokan arkadaşın yanına ekleriz bunu.
- Makaleler
- 4
Ülkenin refah seviyesi kontrolden çıktı. Evde böyle hal ve hareketlere girişenler gram umurumda değil ama bu tipteki insanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.Boşuna demiyoruz, cinsel açlığın Afrika'sı Türkiye. Damacanaya sokan arkadaşın yanına ekleriz bunu.
- Makaleler
- 1
Ülkenin refah seviyesi kontrolden çıktı. Evde böyle hal ve hareketlere girişenler gram umurumda değil ama bu tipteki insanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
Orta doğu olunca insan normal karşılıyor. Küçük yaşta cinselliği anlatmak yerine bastırırsan olacağı bu. Zamanında devrimlerle bu orta doğu'dan kurtulmaya çalıştık ama yine o çöllere geri döndük.